![]() |
Problem...ne mogu igrati...
Evo ovako...još kad nije počela škola sve je bilo lijepo...no onda kad je počela počeli su i problemi s korištenjem računala...prije sam igrao igrice po par sati na dan....no onda moj stari kaže:"Počela je škola i trebaju ti ocjene za upis..."..i zabranio mi je svako igranje ...no od toga naravno ništa...pa je stavio password na korisničke račune...to sam riješio preko safe mod-a mijejajući password...i to je bilo dabro sve do jučer kako me iznenadno uhvatio...e tu je problem...mislim da je stavio password, onaj u biosu, što ga treba upisati pri startapu...i tu bih vas molio za pomoć...kako mogu maknuti ili promjeniti taj password????
BTW: da mi netko ne bi reka da rađe učim...imam prosjek 5.0 i siguran upis sa natjecanjem...no znate kakvi su starci...idu do maksimuma... Hvala!!! |
Bude me tvoj tata istukao ako vidi ovo:D
Samo se ti igraj tako da prebaciš jumper za ccmos na poziciju 2-3(na večini ploča) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Probaj objasnit starom da ak imaš 5.0 da ti nema kaj prigovarat |
Kak ste vi nesnalažljivi:rolleyes:
Onda ti napišeš svoj password pa stari nemre na komp:D ,osim ako se ne kuži:( |
Citiraj:
Al bu ga jeb zato kaj se igro |
a gle neka stavi svoj pass i onda neka se pravi lud :D
inace probaj passworde po redu kucni broj tvoje ime prezime mamino sestrino ime od psa ima u 80% slucajeva pali :) kucni broj i takve sprehe mozda njegova neka lozinka za njegov komp i taq. uglavnom ja da imam prosjek 5.0 uzeo bi komp odnio im ga u kuhinju i rekao da ga bace zatim bi SVAKI dan isao van i ostajao vani dok oni nepozaspu. U 99% slucajeva ce ti vratiti komp i reci evo ti i igraj se ;) |
Ja nemam prosjek 5.0 i mogu da skaču kroz prozor.
Za komp ubijam i derem (žive ak treba) teliče, ofce i janjce. Nema te sile koja bu me maknula od kompa. Kupi starom pištolj nek si puca u čelo :D |
moj stari je imao najučinkovitije rješenje: uzeo komp, stvaio ga u kutiju u furao ga sa sobom na posao...
e da je neku ukrao auto!!!:fuming: prije ga je ostavljao doma, al pošto nema mjesta u kuči di može sakrit KOMP od mene odlučio se za ovo gore...:rambo: |
Citiraj:
: lol2 : : lol2 : : lol2 : ja ću se ugušit (od smijeha)....koji ste vi likovi.... |
Kaj se sve jos nebu culo ovdje...
Napravi ovo kaj je Mrkonja reko i bok. Kasnije stavi svoju sifru i bas te briga. Djeca imaju pravo na igru i zabavu (tak je bar bilo u onim UNICEFovim reklamama:D ) |
Citiraj:
bez brige imao sam ga...:D |
:D :D :clap: :clap: ,i meni ne zbog ocjena jer sam i fax završio a i zaposlen sam nego iz zdrvastvenih razloga,uništava vid,zrači ,troši struju a poskupila itd je,morat ću si lcd ekran kupiti sad da ne otvaram novu temu jeli samsung 930 bf 19" najbolji ternutno za gejmanje i filmove s risponsom 4 ms???
p4 1,8 ghz mb intel 845 bilings 512 gf fx 5700 još me brine nativna rezolucija od 1280*1024 sobzirom na moj slabašni kompić,kako će to vući???i još online W:ET??kako izglda ako se stavi na 1024*768??? |
Re: Problem...ne mogu igrati...
Citiraj:
Jer i sam imam sina. Moj ima 3.5g i da ja ne držim na "kratkoj uzici" korištenje PCja moj sin bi po cijeli dan igrao Garfilda, nekakvo prepoznavanje životinja i njihovog glasanja, slusanje djecijih pjesmica i sl. stvari. Sad ga je počelo zanimati vožnja NFSU, ja vozim a on gleda i kad treba stisce ENTER. Ma da nebi....1/2 sata na dan i zdravo. Pocni raditi nesto korisno, piši referate na PCju, uči osnove programiranja.... pa ce i stari olabavit. |
Citiraj:
|
dobro,ionako planiram zet novu grafu preporučuju mi 6800 le za 1100 iz linksa,kakav je tvoj lcd za gejmanje??ima duhova??
|
ovo šro je MRKONJA rekao mi se čini kao najbolje...to ima nekakve veze z matično..valjda...ja još neš zgorim:D :D ...dakle...kak to napraviti...ima nekakvi đamper na hardu?:D ?...to je valjda neš na matični...al de...morje kakva slika il neš...
adam se da poslije ovoga kompa ne bu vozil na posel... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mb soltek 75frn2-rl
|
ma joj ... reci ti starom.... stari jedan dan sjedenje za kompom ce bit moj posao ... hehe
|
riješeno....jednostavno sa tu bateriju izvadio na deset min. i gotovo...nada se da me stari ne zmlatil:D
FALA SVIMA |
riješeno....jednostavno sa tu bateriju izvadio na deset min. i gotovo...nada se da me stari ne zmlatil:D
FALA SVIMA |
Citiraj:
usput radimo korisnu stvar, učimo te kak "otključat" password. šta da ga zaboravi? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:52. |