|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2005
|
upozorenje
nakon sto podigne sustav javi: "Application has faild to start because tfnam.dll was not found. Re-installing the aplication may fix this problem " Kad idem na shut down: naslov poruke "dwwin.exe - DLL Initalizatio failed" u poruci: "sms.exe- Unable to locate component " sve isklikam na "ok" i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
sto se ovog prvog tice, modza si nesto sto se porkretalo u strart-upu brisao na vlastitu ruku. ovaj dwwin.exe je vezan za dr watsona, koji usigirava normalan rad i stabilnost windowsa, i meni je jednom davnom nekim cudom nestao, nije mi stvaralo nikakve probleme u radu, tako da sam to rjeshevao tek za mjesec dana fresh instalacijom win. za sms.exe sam sada malo pogledao po raznim stranicama, izgleda da je to dio nekog trojanca, a u kombinaciji sa nemogucnoscu pokretanja dwwin-a ukazuje na kakvog trojanca. scaniraj si malo disk sa nekim antivirusom, cak i ako imas ad-aware ili spybot i slicne stvari, pa si malo procesljaj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Skeniraj komp i posalji log od hijackthisa. http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=9637
![]() |
#5 |
Registered User
|
ufffff.. imam ad-aware, norton antivirus koji prije skeniranja nije skuzio dialera da upada u racunalo. norton je prema njemu ostao nemocan, pa sam ga izbrisala rucno- iz system 32 prebacila ga na drugo mjesto i izbrisala ![]() nakon toga skenirala nortonom i javio da je sve cisto. tako da norton i nije nesto ocito pouzdan. a za trojance koji mogu skinut,a da ne trazim crack jer skupim viruse, a windowsi su tek frisko reinstalirani bas radi toga ![]() tako sam na preporuku instalirala Sygate Personal Firewall Pro ali nemam reg cod ![]() eto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() ..........................: nono : : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : : nono : kaj je to sa novim generacijama? toliko su lijeni da više nisu kadri ni pravila ponašanja na forumu PROČITATI!!!! a kamoli ih se pridržavati........ ![]() dete, daj si pročitaj malo pravila i kućni red PCEXperta i prestani ugrožavat i nas i Sebe...... ![]() nema crackova,pirata,wareza i ...t...d..... ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
hey mitzek, sta ne postoji neka opcija da se pravila foruma ona koja su samo na komentari stave na vrh svakog podforuma. nesto kao administratorske obavijesti, koje se okace po svim podforumima... znam da je forum.hr slican i da se to tako tamo rjeshavalo, jer dosta ljudi recimo uopce ne ide na komentare i ne cita pravila koja se tamo nalaze.
![]() |
#8 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() budem grmil u Utorak na odgovornog... a dotle,Mrderatori, nabrusite oruđe i oružje, dosta je plandovanja!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Mozda bi njega trebalo pitat(kad se pojavi) ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mislim da to nije potrebno (sticky)-pri registraciji se čitaju pravila foruma, obješena su tu: http://forum.pcekspert.com/showthrea...&threadid=6454 Za ostalo postoje moderatori. I ostali forumaši. Ako je netko normalan-neće to ponavljati, ako nije popuši bananka i opet mir. Ne bih se ja uzbuđivao oko takvih sitnica. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
|