|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Napon CPU jezgre !?
Ima li tko kakvo logično objašnjenje za ovo ? Definitivno tu nešto ne štima... Koliko ja znam trebalo bi biti 1,52v. Procesor je 2,66@3,0 a ploča je Foxconn 875A02 , napajanje chieftec 410w. Sve je stabilno i uopće nema nikakvih problema. Zadnje izmijenjeno od: stuc. 24.03.2006. u 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Pretpostavljam da ti je proc northwood a sto se tice napona prenizak je. To ti mozda ploca undervolta il sere senzor Al ak ti radi tak nemas frke. I evo pogledaj ovdje isto sranja sa foxcon plocom
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Na "staroj" ploči sam isto mogao do 3,2 bez dizanja voltaže a ovdje ne želim probat jer nema te opcije u biosu ![]() A da mu nešto slemim dodatno struje , jel moguće to :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Napon CPU jezgre !?
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Pa ako ti radi stabilno na Voltaži ispod deklarirane, to je uspjeh ! Bilo bi više zabrinjavajuće da ti full padne napon od 5V koje napaja diskove i sl ... nego napon proca ili memorije ! Stvari kojima treba za rad veći napon, a napon je pre mali ... je zeznuta stvar, sve ostalo blah ![]() Budi sretan, manje se grije, stabilan je .. i manje ti struje jede (ako je senzor u pravu), ako senzor zeka, možda se da neki firmware skinut, no ja se ne bi igrao s time ako sve radi kako treba ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
Kud baš na tome da ja postignem takav uspjeh... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Većina ploči za Intel undervolta To je sve u Intelovim specifikacijama tolerancije. Pošto ti je CPU malo OCan, ja bi samo zbog sigurnosti o stabilnosti dignuo napon za jedan korak
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
i ja trenutno imam tu ploču, i kad vrtim prime vcore se spusti i do 1.375... i ne možeš povečat voltažu ploča nema tu opciju u biosu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Banned
|
Citiraj:
To sam napisao radi tipa koji me savjetovao da podignem voltažu. Tip , onako - uletio i majstorski mi ponudio savjet a da uopće nije pročitao par postova prije pa bi znao o čemu se radi ![]() Pogledaj šta mu piše u sigu za matičnu , ime neku novu od Asusa - specijal edišn - P4800 E Deluxe:confused: Jel tko od vas čuo za takvu ? E kad me taki savjetuju.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
E da si ti malo dulje na forumu znao bi ko je Lord Clockan,pa nije u redu da pljuješ po ostalim memberima zato kaj neznaju koje opcije ima tvoja ploča ![]() A što se tiče asusa malo googlanja čini čuda |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
Citiraj:
Ako ću ja nekom pomoć ili neko meni pomaže onda je sasvim normalno da PROČITAM šta čovjeka muči. Više puta je spomenuto da ta ploča nema opcije za dizanje voltaže i to ne samo od mene. A što se tiče Asusa goglanje ne čini čuda jer takva ploča NE POSTOJI ![]() P4P800 E Deluxe ( imam slučajno takvu nispravnu) i P4S800 E Deluxe su moguće ploče ( ako bi dedukcijom zaključivali ) koju Lord Clockan ima. U sigu mu sasvim jasno piše P4800 E Deluxe. :confused: U svakom slučaju ako sam čovjeka uvrijedio sa svojom ironijom ja mu se izvinjavam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Nisam znao da ti ploča nema opciju dizanja napona... Javno sam kriv... Ispravljena je greška u mom sigu
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|