|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
MSI K8T Neo2-F V2.0 - problem s paljenjem
Pozdrav! Otvorio sam (ponovo) ovu temu jer sam pogrijesio prvi put (podforum pogresan i sl.) Znaci, imam maticnu plocu MSI K8T Neo2-F V2.0 i procesor na njoj Athlon 2,0 GHz koju sam nedavno dobio. Probao sam je pokrenuti ''na suho'' tj spojio sam je samu na napajanje kao na slici: ![]() ![]() Uspio sam je jednom pokrenuti da radi ali prije i poslije toga uspjevalo je samo nakratko javljanje CPU coolera i to samo tad kad sam drzao spojene pinove (power sw) i onda prikljucio 20-pin konektor dok je konektor od 4 pina bio cijelo vrijeme priključen. Nadam se da sam dobro objasnio problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Stavi RAM na ploču. Priključi na napajanje. Priključi VGA karticu. Priključi na monitor ( vrlo bitna stavka ). Tipkovnicu priključi. Upali comp/matičnu ili prekidačem ili samo odvijačem ( bilo kojim metalnim predmetom ) takni dva pina koji su oznaćeni. POWER SW. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2012
|
Pozdrav! Spojio sam sve to i sad kad ga jednom ukljucim na nacin kako sam opisao u prvom postu ( drzim spojene kontakte power sw i onda prikopcam konektor sa 20pin) svake 3-4 sekunde se pokrene CPU ventilator i bez GPU, RAM i tipkovnice (bez drzanja kratko spojenih kontakata power switcha). Tako radi vec nekih 5 min. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Možeš li to poslikati, molim te? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
1. Kako znaš da je prekidač ispravan? Ima razlog zašto se to radi kako ti je kolega gore napisao. 2. Ako ploča tako ne pali, probaj s drugim napajanjem. Ako ne pali ni onda, nađi si drugu ploču. Trećeg nema.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|