![]() |
MSI K8T Neo2-F V2.0 - problem s paljenjem
Pozdrav!
Otvorio sam (ponovo) ovu temu jer sam pogrijesio prvi put (podforum pogresan i sl.) Znaci, imam maticnu plocu MSI K8T Neo2-F V2.0 i procesor na njoj Athlon 2,0 GHz koju sam nedavno dobio. Probao sam je pokrenuti ''na suho'' tj spojio sam je samu na napajanje kao na slici: http://imageshack.us/a/img41/218/maticna2.th.jpg http://imageshack.us/a/img685/8110/maticna1.th.jpg Uspio sam je jednom pokrenuti da radi ali prije i poslije toga uspjevalo je samo nakratko javljanje CPU coolera i to samo tad kad sam drzao spojene pinove (power sw) i onda prikljucio 20-pin konektor dok je konektor od 4 pina bio cijelo vrijeme priključen. Nadam se da sam dobro objasnio problem. |
Stavi RAM na ploču.
Priključi na napajanje. Priključi VGA karticu. Priključi na monitor ( vrlo bitna stavka ). Tipkovnicu priključi. Upali comp/matičnu ili prekidačem ili samo odvijačem ( bilo kojim metalnim predmetom ) takni dva pina koji su oznaćeni. POWER SW. |
Pozdrav!
Spojio sam sve to i sad kad ga jednom ukljucim na nacin kako sam opisao u prvom postu ( drzim spojene kontakte power sw i onda prikopcam konektor sa 20pin) svake 3-4 sekunde se pokrene CPU ventilator i bez GPU, RAM i tipkovnice (bez drzanja kratko spojenih kontakata power switcha). Tako radi vec nekih 5 min. |
Citiraj:
Što je ovo prikopčano na front USB priključak na ploči? |
Pozdrav!
To su pinovi za power sw i tu sam stavio prekidac, da ne radim sa sarafcigerom. Kada sve prikljucim i onda ukljucim na mrezu i zatim pritisnem prekidac nista se ne desava. |
Možeš li to poslikati, molim te?
|
1. Kako znaš da je prekidač ispravan? Ima razlog zašto se to radi kako ti je kolega gore napisao.
2. Ako ploča tako ne pali, probaj s drugim napajanjem. Ako ne pali ni onda, nađi si drugu ploču. Trećeg nema. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:04. |