Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.08.2005., 14:43   #1
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Talking Ispomoč u grijanju aka preshot

Svi znate da je jučer bilo malo hladnije u Zagrebu. Skoro pa je treballo palit grijanje. I sad ja jučer fino upogonim navečer svoju preshot konfu u dnevnoj sobi (mašina posuđena mami, bolje reči iznjajmljena ). Radi se o konfi baziranoj na intel i915 ploči sa lga 775 procom na 3.0 GHZ 512 400mhz rama hynix, 120 gb sata barica, enlightovo kučište i sve ostalo On Board. Ja ju rabim za grid. I sad fino radi ona cijelu noč i dignem se ja jutros izletim iz svoje sobe u dnevnu i ono WTF, jebenih 7c toplije nego moja soba (termometar). Ono LOL . Po ljeti me boli đon kaj se grije zbog klime, ali ovo je fakat ono bio šok . Brijem da ću po zimi imat jebenih ušteda na plinu.

Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2005., 20:29   #2
csx
Premium
Moj komp

csx's Avatar

Datum registracije: May 2005
Kod mene je isto tako-samo što je ljeti za popizdit. Temp. u sobi nejde ispod 35.
csx je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.08.2005., 14:41   #3
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Re: Ispomoč u grijanju aka preshot

Citiraj:
Originally posted by Fleks
Svi znate da je jučer bilo malo hladnije u Zagrebu. Skoro pa je treballo palit grijanje. I sad ja jučer fino upogonim navečer svoju preshot konfu u dnevnoj sobi (mašina posuđena mami, bolje reči iznjajmljena ). Radi se o konfi baziranoj na intel i915 ploči sa lga 775 procom na 3.0 GHZ 512 400mhz rama hynix, 120 gb sata barica, enlightovo kučište i sve ostalo On Board. Ja ju rabim za grid. I sad fino radi ona cijelu noč i dignem se ja jutros izletim iz svoje sobe u dnevnu i ono WTF, jebenih 7c toplije nego moja soba (termometar). Ono LOL . Po ljeti me boli đon kaj se grije zbog klime, ali ovo je fakat ono bio šok . Brijem da ću po zimi imat jebenih ušteda na plinu.

Ooohh mamma

This little piggy went to the market : giljotin

This little piggy went to the gym : giljotin

This little piggy went to the football match : giljotin

Fleks opet diras u svetinju. Prvo Tagan, pa sada Preskija. Zelis da ti kaznjenicka bojna iz Novog Zagreba pokuca na vrata?

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2005., 18:27   #4
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Ma nemam ja ništa protiv preskija. Dapače rađe nekog preshota nego AMDa. AMD je nekako ženskast . Pravi proc mora da se grije i da pije puno struje. Kad si vidio ferrarija koj se ne grije i ne pije. AMD je nekako više kao daewoo
Staro 09.08.2005., 18:31   #5
masni
Premium

masni's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Ma nemam ja ništa protiv preskija. Dapače rađe nekog preshota nego AMDa. AMD je nekako ženskast . Pravi proc mora da se grije i da pije puno struje. Kad si vidio ferrarija koj se ne grije i ne pije. AMD je nekako više kao daewoo
LOL...

nemoj da aemdejci vide ovo...
masni je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2005., 18:51   #6
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
LOL
Ali jako dobro i lijepo sročeno
Sjedi 5
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2005., 19:31   #7
Zond
Rabotnik
Moj komp

Fleks, po tebi je dakle Lada Niva auto pravog muskarca, a ne nekakvi digicki Ferrari .
Nice try, but still you have failed to please Prescott Honour Guard .

Staro 09.08.2005., 21:19   #8
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Zond
Fleks, po tebi je dakle Lada Niva auto pravog muskarca, a ne nekakvi digicki Ferrari .
Nice try, but still you have failed to please Prescott Honour Guard .
Pa niva je auto

Bild to last. Nemre mu sibirska zima ništa. Ima pun kurac pleha, mase i svega ostalo kaj jednom autu treba. Jebeš ti korejca kad ga nemreš upalit na -45c

Ferrari je za šminkere. Kad si vidio jedno pravo muško (kao mitzek naprimjer) sa škembom koje pije pivo i jede čušpajze i čevape, te ima modni detalj sa škembom da vozi ferrari. Odgovor: nikad. Ne stane mu trbuh pod volan. Pravi muški voze tenkove, šlepere i lade

Ko je gledo novog batmana zna kaj je auto. A fakin blek tenk Ju si it end dont liv tu tel
Staro 09.08.2005., 21:24   #9
Zond
Rabotnik
Moj komp

Hehe nigdje ja nisam kategoricki odbacio tezu kako je Niva los auto. Dapace, za pustaru i off-road dusu dalo, a ne ovi ulickani terenci danasnjice, na prvom grmu ostavis lak. :clap:

Staro 09.08.2005., 21:41   #10
4444josip4444
Premium

4444josip4444's Avatar

razmišljo sam si jednog dana imat prostoriju za te sve svoje igračke.... klimatiziranu i zamračenu , elektronika ima onaj miris od kojeg "boli glava" i ponekad mi je zlo od toga.... i užas grije sobu.... što je preko zime prednost
4444josip4444 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.08.2005., 21:57   #11
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Originally posted by josip
elektronika ima onaj miris od kojeg "boli glava" i ponekad mi je zlo od toga....
joj, kad sam kupio novo napajanje tjedan dana mi je bilo zlo
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2005., 22:01   #12
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
masni vidli su i fleks cuvaj se na mitingu kad te moja zenskasta rucica odalami

e da inache ja vozim ladu

mc_fish je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2005., 22:05   #13
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Originally posted by mc_fish
masni vidli su i fleks cuvaj se na mitingu kad te moja zenskasta rucica odalami

Kad te Cyrus dofati opet buš u traumu
Staro 09.08.2005., 22:09   #14
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

nek sam dode sad sam se oporavio i opt pocinjem trenirat sad mi vas 3 nece moch nish

Staro 09.08.2005., 22:13   #15
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Originally posted by mc_fish
nek sam dode sad sam se oporavio i opt pocinjem trenirat sad mi vas 3 nece moch nish
Jooo, ma šta ti , da ja danas nisam imo procesor u rukama kad smo se šorali bi te potrgo ko pussy cat

:burn:
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2005., 22:29   #16
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Sam Fischer
Jooo, ma šta ti , da ja danas nisam imo procesor u rukama kad smo se šorali bi te potrgo ko pussy cat

:burn:
vidimo se sutra

Staro 09.08.2005., 23:50   #17
JC Denton
dr. sc. tech. dipl. ing.
Moj komp

JC Denton's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
AMD je nekako više kao daewoo
Ja sam vlasnik AMD-a, a stari je vlasnik Dawoo-a... jel imas nesto protiv spomenutih?

JC Denton je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2005., 02:33   #18
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Originally posted by JC Denton
Ja sam vlasnik AMD-a, a stari je vlasnik Dawoo-a... jel imas nesto protiv spomenutih?

Staro 10.08.2005., 10:20   #19
Lachi
Registered User

Datum registracije: Feb 2005
Iako je to već 100 puta isfurana tema, moram nest pitat.. kupijo ja prije nekih 3-4 dana p4 2.4 (imo prije Celera, podsmjeh), i ubodem ja njega i veli on radi na 24 C. ?? Ma reko nije nest u redu, pipam prstima, skoro mi nokte odvali vent, pa to je Preskot... Ma kloknut cu ja njega..
Podignem na 2.6, nakon 2 sata UTea on na 24 C. podignem na 2.8, isto. 3.0, isto.. Kuler je origigi, box.. aj nekl mi netko kaže jel to normalno? Ice on jos, al brate, strah me vec... Zima ce, ocu da me grije nest..

I da, znam da nije topic, al ak je neko igro onu X2 the threath, meni to strašno šteka, oko 10-15 FPS-a. Grafulja je 9600Pro, nekloknuta. Imal tu lljeka? Neki peč il šta..
Staro 10.08.2005., 12:46   #20
MRKONJA
M.U.P.

MRKONJA's Avatar

Senzor ne čita kak spada. Stavi prst na heatsink pa češ znat kak grije.

Abit AX8 VIA k8t890//Venice 3000@2250//1x1gb PQI//POV 7600gs silent//Seagate 7200.10 250gb(16mb//sata)//Hitachi 7k160 120gb@mobile kučište//Seagate 7200.7 200gb
//Samsung SH-w163A//Seasonic S-12 380w//Sharkoon silvation

MRKONJA je offline   Reply With Quote
Staro 10.08.2005., 12:47   #21
masni
Premium

masni's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by Lachi
Iako je to već 100 puta isfurana tema, moram nest pitat.. kupijo ja prije nekih 3-4 dana p4 2.4 (imo prije Celera, podsmjeh), i ubodem ja njega i veli on radi na 24 C. ?? Ma reko nije nest u redu, pipam prstima, skoro mi nokte odvali vent, pa to je Preskot... Ma kloknut cu ja njega..
Podignem na 2.6, nakon 2 sata UTea on na 24 C. podignem na 2.8, isto. 3.0, isto.. Kuler je origigi, box.. aj nekl mi netko kaže jel to normalno? Ice on jos, al brate, strah me vec... Zima ce, ocu da me grije nest..
ako imas prescotta, onda ti definitivno matična krivo očitava temperature...

koju matičnu imaš i s kojim programima očitavaš temp...?? kakve su temp u biosu...??
masni je offline   Reply With Quote
Staro 25.08.2005., 12:52   #22
Lachi
Registered User

Datum registracije: Feb 2005
Evo već dva tjedna radi bez problema na 3.22 (18*179), a temp u praznom hodu je i dalje na 24, a kad upalim Prime95, nakon kojih sat vremena se ustabili na 43-44 C. Probavo sam pipat heatsink, koji je, opet napomenimo iz boxa, nije prevruć (hard mi je topliji od njega), probo pipat onaj lim odma ispod proca, on mlak, probavo mjerit sa MBO monitorom, veli 43C, probo sa Hardware monitorom, isto 43, sa Gigabyte EasyTuneom, opet 43, u biosu iste cifre... Nisam nit podizo napone jezgre, mislim da je negdje oko 1.275 il tak, po defaultu.
I da, U Sandri piše da nema HT, a u Everestu i 3dMarku2005 piše da ima "but not enabled". Probao prčkat po biosu i nisam našo di se pali. Ploča je Gigabytova 8IK1100, i875P Chipset.
Ja bi još njega kurio, iso do plafona, ali rokovi lagano počinju, a preveć ispita je ostalo za 9.mj... :mad: Budem ak dam godinu...
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno