|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
DFI NF2 Ultra Infinity
Zna li itko gdje ima za kupit tu ploču u Zg? vidim da ima Lan Party ali Infinity ne mogu nać!
![]() |
#3 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
....nije ta,ima slican (isti) raspored komponenti ali je pcb crvene boje,ploca je mrak,imao sam je prije 2 dana na testu 230 fsb ko o sale dok na mojoj soltekici preko 220 nece boota...preporuka !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
da ploča je zakon...najbolja s.A ploča ikad napravljena ali ne mogu je nać a puno mi je dat oko 900kn za LP revB jel ima tko da prodaje Ultra Infinity....treba mi nekaj kaj ide na 250MHz FSB
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ta ti ploca vise nije u prodaji, bar kod nas koliko ja znam. a sumnjam da ce ti ju netko prodat, bog zna da sam ja probao... ![]() uglavnom sretno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
2nd best Abit. Starije serije se još mogu kupit(NF7-s, AN7,NF7) izbjegavaj ove novije.
![]() |
#7 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: DFI NF2 Ultra Infinity
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
imas ju u adm trade www.adm.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
je pa lp u diskontu 24 kosta kojih 700-800 kuna ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
OK hvala! vidit ću još kaj ću napravit... ne bi htio uzimat Abit NF7 v2.0 iako mi dosta ljudi govori da je jako dobra....
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ovisi kolko ćeliš FSB navlačiti. 220 bi trebala svaka abitrica potegnut. DFI ide preko puuuno preko 260 i više
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
ide moja epoxica 8rda3g do 240fsb... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
Moja soltekica ide na 230 ali bedara je kaj mogu dat max 1,85v procu a treba mi 2v soltek je dobar ali ima niske voltaze a jos i undervolta tako kad stavim na 1,85 radi na 1,825-1,835v imam bed iskustva sa ABIT NF7 tako da bi fakat htio DFI ali ako dajem 850-900kn za s.A plocu radije cu jos malo usparat pa uzet s939 za 1100kn ili prec na IC7 (IS7) i s.478 3,0E btw: zakaj mi bh6 vrti memtest (onaj u DOs-u) na 233 2-2-2-11 @3,2v preko noci bez beda a prime (onaj large FFT) prdne nakon 3min :confused: (jel to zbog win XP SP1) Prime 95 small FFT radi 10h na istim postavkama tako da nije do proca....a temp ne prelazi 55°C @masni znam da su epox 8RDA3+ Pro jebene ploce mozda i o njoj razmislim (ali su isto tako i ruzne ko sam vrag-meni barem) DFI LP modeli su mi najljepse ploce ali su i skupe
![]() |
#15 |
Premium
|
IMO, nemoj sada kupovati socket A ploču, pogotovo ne novu i pogotovo davati cca 800kn za nju... ne isplati se nikako...socket A je prošlaost...ako vec mislis nesto uzimati, onda ili s754 (najbolji izbor) ili s939... ako mislis intela, onda tu nema puno price, abit ili asus mbo i prescott i deri... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Moderator
|
Citiraj:
prodo bi mobilca i solteka i uzo IS7 ili IC7 i 3,0E s754 necu jer frend ima 3200+ s754 i moj na istom takti ima iste performanse...radije s939 btw kaj kazes na ono s memorijom...da radi memtest a prime nece
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
ako stvarno zelis provjeriti stabilost, onda kodiraj divx par sati i ako sve prođe bez problema, to je to... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
kad smo vec kod divX-a time se i bavim ....ekipi kodiram i evo bas sam ovaj vikend kompresiro 4 dvd-a u divX svi su radili na oko 30-32FPS bez ikakvog problema (to je trajalo oko 10h) za to vrijeme komp se nije niti jednom srusio...
![]() |
#19 |
partibrejker
|
@ BlackMack - rezultati su ti više nego OK! ![]() Stabilnost također! ![]() Nego, kolko para bi dao za ovu moju ljepoticu staru jedva 3mj? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Upravo zato sam napisao. Nije izrazio negodovanje prema Intelu. Upravo suprotno a htio sam mu pokazati što dobija njime u zanimaciji koju ima.
![]() |
#23 |
Moderator
|
ovaj tjedan bi trebo dobit neke pare pa cu vidit kaj cu i ako cu kupovat maticnu što se kompresiranja tiće meni kompresira oko 35-30 FPS-a ovisno o zahtjevnosti filma... (brzini scena itd) no npr za film od 1h i 30min treba mi oko 1h-1h10min i mislim da je za amd s.A to odličan rezultat...ipak sa P4 se u tome ne mogu mjeriti ali je blizu.. u PCmarku 2004 DivX encode radi 64FPS-a ono je trajalo oko 10h jer nisam radio odma jedan za drugim nego jedan ripam sa DVD-a na hard, pa kompresiram, pa zapržim na cd, zatim drugi i tako redom....
![]() |
#24 |
Premium
|
jos jedan dobar test za stabilnost, a pogotovo za memu je GRID... kad sam testirao memu, samo sam ostavio grid da radi i otisao van...kad sam se vratio doma i vidio BSOD, znao sad di je problem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#26 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#27 |
Moderator
|
problem s memom je riješen.... evo dokle ide ploča...u sc modu je bootala u win na 250MHz ali se komp restartao ćim bi pokrenuo everest...no i bh6 na 250 treba više od 3,2v (koliko mu ja mogu dat) a kad se samo sjetim da s drugim biosom nije išla preko 205MHz ![]()
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 10.08.2008. u 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
partibrejker
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |