![]() |
DFI NF2 Ultra Infinity
Zna li itko gdje ima za kupit tu ploču u Zg?
vidim da ima Lan Party ali Infinity ne mogu nać! |
jel to ova
|
....nije ta,ima slican (isti) raspored komponenti ali je pcb crvene boje,ploca je mrak,imao sam je prije 2 dana na testu 230 fsb ko o sale dok na mojoj soltekici preko 220 nece boota...preporuka !!!
|
da ploča je zakon...najbolja s.A ploča ikad napravljena ali ne mogu je nać a puno mi je dat oko 900kn za LP revB
jel ima tko da prodaje Ultra Infinity....treba mi nekaj kaj ide na 250MHz FSB |
ta ti ploca vise nije u prodaji, bar kod nas koliko ja znam.
a sumnjam da ce ti ju netko prodat, bog zna da sam ja probao...:D uglavnom sretno...:beer: |
2nd best Abit. Starije serije se još mogu kupit(NF7-s, AN7,NF7) izbjegavaj ove novije.
|
Re: DFI NF2 Ultra Infinity
Citiraj:
|
imas ju u adm trade www.adm.hr
|
Citiraj:
|
je pa lp u diskontu 24 kosta kojih 700-800 kuna:beer:
|
OK hvala! vidit ću još kaj ću napravit... ne bi htio uzimat Abit NF7 v2.0 iako mi dosta ljudi govori da je jako dobra....
|
ovisi kolko ćeliš FSB navlačiti.
220 bi trebala svaka abitrica potegnut. DFI ide preko puuuno preko 260 i više |
ide moja epoxica 8rda3g do 240fsb...:D
|
Moja soltekica ide na 230 ali bedara je kaj mogu dat max 1,85v procu a treba mi 2v
soltek je dobar ali ima niske voltaze a jos i undervolta tako kad stavim na 1,85 radi na 1,825-1,835v imam bed iskustva sa ABIT NF7 tako da bi fakat htio DFI ali ako dajem 850-900kn za s.A plocu radije cu jos malo usparat pa uzet s939 za 1100kn ili prec na IC7 (IS7) i s.478 3,0E btw: zakaj mi bh6 vrti memtest (onaj u DOs-u) na 233 2-2-2-11 @3,2v preko noci bez beda a prime (onaj large FFT) prdne nakon 3min :confused: (jel to zbog win XP SP1) Prime 95 small FFT radi 10h na istim postavkama tako da nije do proca....a temp ne prelazi 55°C @masni znam da su epox 8RDA3+ Pro jebene ploce mozda i o njoj razmislim (ali su isto tako i ruzne ko sam vrag-meni barem) DFI LP modeli su mi najljepse ploce ali su i skupe |
IMO, nemoj sada kupovati socket A ploču, pogotovo ne novu i pogotovo davati cca 800kn za nju...
ne isplati se nikako...socket A je prošlaost...ako vec mislis nesto uzimati, onda ili s754 (najbolji izbor) ili s939... ako mislis intela, onda tu nema puno price, abit ili asus mbo i prescott i deri...:D |
Citiraj:
prodo bi mobilca i solteka i uzo IS7 ili IC7 i 3,0E s754 necu jer frend ima 3200+ s754 i moj na istom takti ima iste performanse...radije s939 btw kaj kazes na ono s memorijom...da radi memtest a prime nece |
Citiraj:
ako stvarno zelis provjeriti stabilost, onda kodiraj divx par sati i ako sve prođe bez problema, to je to...:D |
kad smo vec kod divX-a time se i bavim ....ekipi kodiram i evo bas sam ovaj vikend kompresiro 4 dvd-a u divX svi su radili na oko 30-32FPS bez ikakvog problema (to je trajalo oko 10h) za to vrijeme komp se nije niti jednom srusio...
|
@ BlackMack - rezultati su ti više nego OK! ;)
Stabilnost također! :rambo: Nego, kolko para bi dao za ovu moju ljepoticu staru jedva 3mj?:smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upravo zato sam napisao. Nije izrazio negodovanje prema Intelu. Upravo suprotno a htio sam mu pokazati što dobija njime u zanimaciji koju ima.
|
ovaj tjedan bi trebo dobit neke pare pa cu vidit kaj cu i ako cu kupovat maticnu
što se kompresiranja tiće meni kompresira oko 35-30 FPS-a ovisno o zahtjevnosti filma... (brzini scena itd) no npr za film od 1h i 30min treba mi oko 1h-1h10min i mislim da je za amd s.A to odličan rezultat...ipak sa P4 se u tome ne mogu mjeriti ali je blizu.. u PCmarku 2004 DivX encode radi 64FPS-a ono je trajalo oko 10h jer nisam radio odma jedan za drugim nego jedan ripam sa DVD-a na hard, pa kompresiram, pa zapržim na cd, zatim drugi i tako redom.... |
jos jedan dobar test za stabilnost, a pogotovo za memu je GRID...
kad sam testirao memu, samo sam ostavio grid da radi i otisao van...kad sam se vratio doma i vidio BSOD, znao sad di je problem...:smoke: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
problem s memom je riješen....
evo dokle ide ploča...u sc modu je bootala u win na 250MHz ali se komp restartao ćim bi pokrenuo everest...no i bh6 na 250 treba više od 3,2v (koliko mu ja mogu dat) a kad se samo sjetim da s drugim biosom nije išla preko 205MHz :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:31. |