|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() ima jedan problem koji me počeo izluđivat a neznam kako da ga riješim. Problem je u tome da sam kupio dotični hard koji nema 3 mjeseca i vec mi se 2 puta desilo da komp jednostavno ničim izazvanim ne očita hard... pokušava i ništa... onda ja rastavim komp, spojim hard preko usb sata konverterom na drugi komp, i uz pomoć "get data back" vratim podatke i formatiram hard! sad mi se opet desila ista glupost samo sto mi sad stalno radi check diska kad se komp pali i prokleti consistency check!!! ima li tko kakvo rješenje ![]() pozdrav i živjeli |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
To ti je inace interni hdd? Jesi probao zamjenit SATA kabel i prikljucit ga na drugi SATA prikljucak na ploci? Ako je eksterni u pitanju (u ladici), mozda se to desava zbog nedostatka "struje" pa da probas Y-USB kabelom spojit ladicu? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
to je 2. interni hard. Probao sam promjeniti sata ulaz i kabel ali svejedno se ponovi s vremenom! |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
|
Jesi probao testirat hard sa toolom od proizvodjaca? (Hiren's BootCD) PS. Popuni opciju "Moj komp". |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
stalno radi check diks i na kraju baci unable to read security descriptors data stream ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
probao sam s Data Lifeguard Diagnostic for Windows od WD i komp se samo zaledi, ni ne očita hardove |
![]() |
![]() |
#10 | ||
N00B
|
Citiraj:
Citiraj:
Pa tako u mome postu na linkanom Hiren's cd-u imas i tool za svoj hard. ![]() Western Digital Corporation |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|