![]() |
WD Caviar Black 500 GB ne prolazi inicijalizaciju
ima jedan problem koji me počeo izluđivat a neznam kako da ga riješim. Problem je u tome da sam kupio dotični hard koji nema 3 mjeseca i vec mi se 2 puta desilo da komp jednostavno ničim izazvanim ne očita hard... pokušava i ništa... onda ja rastavim komp, spojim hard preko usb sata konverterom na drugi komp, i uz pomoć "get data back" vratim podatke i formatiram hard! sad mi se opet desila ista glupost samo sto mi sad stalno radi check diska kad se komp pali i prokleti consistency check!!!
ima li tko kakvo rješenje:rtfm: jer na servisu panjevi zavrte "hd tune pro" i pokaže im sve ok i disk po njima je ok, umjesto da ga upale 2, 3 puta i vide da ga ne učita komp! pozdrav i živjeli |
To ti je inace interni hdd?
Jesi probao zamjenit SATA kabel i prikljucit ga na drugi SATA prikljucak na ploci? Ako je eksterni u pitanju (u ladici), mozda se to desava zbog nedostatka "struje" pa da probas Y-USB kabelom spojit ladicu? |
Citiraj:
|
Jesi probao testirat hard sa toolom od proizvodjaca? (Hiren's BootCD)
PS. Popuni opciju "Moj komp". |
Hiren i operi, alati iz windoza su svi nepouzdani.
|
stalno radi check diks i na kraju baci
unable to read security descriptors data stream :wtf2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
probao sam s tune up utilities, acronis, hd tune pro...koji više???? |
probao sam s Data Lifeguard Diagnostic for Windows od WD i komp se samo zaledi, ni ne očita hardove
|
Citiraj:
Citiraj:
Pa tako u mome postu na linkanom Hiren's cd-u imas i tool za svoj hard. http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_66bdf28d.jpg Western Digital Corporation |
Citiraj:
|
On stalno po svome tepe, nema tu pomoći :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:40. |