|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
onolko kolko ga uspijes natjerat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
|
A čuj probaj i vidi... Ima ih koji ne idu preko 2ghz, a opet dosta njih je išlo i preko 3ghz, obično oko 2.8ghz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
ja imam 1.6 willamete ![]() mislim da je to do napajanja jer je vcore namješten na 1.75 a ono ne moze drzati tu vrijednost nego je 1.73-1.69 napajanje the JNC 300W ![]() sada ću za božić dobiti coolermasterovo 450 i vodeno pa me bas zanima da li ce ici preko 2ghz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
n00b
|
Nece....nece ti ic preko 2 GHz ni da ga jebes,ima sam i ja williamete i uspi sam je nabit na 1.95 i to je to,gleda sam i po netu ima li nacina kako to natjerat da radi vise,ali jednostavo neide,willy ti se nece overclockat....za razliku od northwooda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
|
williamette jezgra nije uopće za clockanje i od nje se nemože očekivat više od 200mhz, ali zato a i c verzije northwooda idu ko blesave... Vidi sig meni a i još nekim ljudima na forumu (Renci, i još par ima 1.8 na ~3ghz...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
ja imam P4 willamette 1.7 sa vodenim.... 1.7@2.1.... moze jos malo ali nije stabilan.... trenutna radna temp ne prelazi 30C u NAJGORIM uvjetima.... tako da nemoj ocekivat nikakve rezultate.... frend ima northwooda 1.6 i ide do 2.3 bez problema sa intelovim kulerom.... pitam se koliko bi isao kod mene sa vodenim.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ex-Gastarbajter
|
ovih 30c mi je malo sumnjivo, ali ajde.... trebalo bi bit negdje oko 40C bar (ipak je to 1.8V+ ne?) Meni da je Vapo od Mrkog pa da vidimo dokle ide ovo moje čudo, ja sam ga naguro najviše na 2.8, ali nije stabilno a i temp već jaaako divlja(1.875V i 7000alcu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
ovako imam msi 845g maxl ploču e sada koji bi mi northwood preporučili da nije preskup recimo neki koji se da dobro klokat 1.8c,2.4c-mislim, koliko vidim ti idu daleko? ako da gdje bi se mogli nabaviti thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
n00b
|
Ma sto se tice williamete jezgre i temperature tu nema problema,niti se puno grije niti se puno clocka niti joj smeta velika temepratura (kuha sam svog na 75°C i govno nije htjelo crknut...) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
A 64 je rated na 110 *C ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 | |
Ex-Gastarbajter
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Renesis: "ovih 30c mi je malo sumnjivo, ali ajde.... trebalo bi bit negdje oko 40C bar" ako te zanima mogli bi nabacit neku okladu.... evo ti neke slikice, a ako ne vjerujes lako to rijesimo u zivi ![]() sam odluci.... http://img74.exs.cx/my.php?loc=img74&image=7687.jpg http://img28.exs.cx/my.php?loc=img28&image=snap17ne.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ex-Gastarbajter
|
Ma ok, nema beda, ja bi isto vodenjaču ali za gpu i cpu( za nb mi ne treba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
mozda je vodeno na prodaju.... naravno uz prihvatljivu cijenu svakome ![]() pa ako hoces rashladit svog intela.... zagarantirano najnize temperature (OVO NIJE REKLAMA) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|