|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
winchester + AV8
Problem je u tome sto moj winchester 3200+ ne radi na Abit AV8 ploči bez updatea biosa! Kako ili gdje da to napravim??? Sam očito nemogu : suicide |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
pa tam di si je kupio u servisu i vrlo vjerojatno ti to budu naplatitli 50 kn ak ne i vise.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
....
probao sam ali nemaju trenutno procesora pomoču kojih bi update-ali bios (kao javit će mi kad kad nabave)! kaj sad? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: ....
Citiraj:
abit ti ima jedan programcic, FlashMenu pomocu kojeg flashas iz windowsa. samo moras pazit da skines bios bas za tu plocu. sve to imas za skinut na abitovoj strani. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Totalna najezda onih koji su kupili Winchestera i plocu koja na sebi ima stari BIOS koji taj proc ne prepoznaje... Po meni bi ducani morali flashat zadnju verziju BIOS-a tak i tak, ali to se kod nas skoro nikad ne radi ![]()
![]() |
#6 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Re: winchester + AV8
Citiraj:
U Linksu dečki pri kupnji flashaju-tako su bar meni rekli kad sam ih zvao, ostali korisnici mogu od Abita zatražiti i dobiti poštom BIOS chip ![]() ![]() ![]() Ovo zadnje kod nas ne bi baš hodalo, najeftinije rješenje ti je odnesti ploču tamo gdje si je kupio i zatražiti da lijepo stave stari proc i flashaju ili ako će se guzičariti-nek ti vrate novce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
rjeseno
ma da nije bilo druge, već otic u links! 122kn flashanje biosa, ma nije ni puno kolko živaca izgubis dok skužiš zasto ti se komp ne dize i pišti ko da je lud ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
PC Ekspert
|
Hm, sve si razmisljam da ja to pocnem radit u fushu hihi
![]() |
#9 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: rjeseno
Citiraj:
1 2 2 kn flashanje BIOS-a?! nemoj me zajebavat?! i onda mi naši prodavači informatičke opreme seru.... kako su im male zarade i bla bla bla truć srać.. pa za flashat bios trebaš sve zajedno 5 min posla, ni toliko! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
a treba li osim maticne za flash biosa spojit i ostale komponente (proc, cooler, memoriju, graficku)? a treba li links platit zaposlenike, poslovni prostor, opremu, porez, link na net kako bi skinio novi bios? Da sada ne bi ispalo da branim Links i sam mislim da je 122 kune malo puno samo ocu rec da to nije bas "samo pet minuta"
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
jao da meni netko da 122KN za svaki put što sam flasho BIOS ![]() stvar je u tome što ploča nije kupljena kod njih...pa ovih 122KN (100Kn + PDV za radni sat...nekako mi tako izgleda) nije pretjerivanje da je ploča kupljena kod njih i da je isti problem vjerujem da bi bilo besplatno.....tj. vjerojatno se to nebi ni dogodilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
....
ljudi ima tu sat vremena posla, nije to ubacit disketu i flesnut! treba sve spojit, stavit novi procesor, dignut sistem pa tek onda fleshat. A nakon toga isprobat jel sve radi! Ma nebi to sam doma radio za sto kuna! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
PC Ekspert
|
Po meni je to u redu cijena. No, nije u redu da ti to ne naprave u ducanu di si kupio plocu vec onda moras ici okolo... Vani ti inace naplate 1 sat rada ma koliko kratko nesto bilo - to je tak praksa. I svi to znaju, i svima OK.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|