|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
ATI Sapphire 3870X2 problem s crossfireom
Kupio sam ovu karticu preko clana foruma i sav bundle sam s njom dobio,sve mi je dobro spojeno.Instaliro sam GPU-Z i vidim da mi je crossfire disabled (pise crossfire available).Moze li mi ko rec kak da ukljucim crossfire? P.S. Molim vas da mi barem netko odgovori prek PM-a jer ce mi admini obrisat ovaj thread ko i svaki drugi do sad.Hvala |
![]() |
![]() |
#2 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...=94318&page=30 i tamo napiši što te točno smeta, loše performanse ili sve radi ok samo te smeta to što piše disabled? još jedno pravilo foruma je da kada imaš probleme i tražiš pomoć, moraš navesti kompletnu konfu i koji OS koristiš (još bolje ispuniti opciju 'moj komp')
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 24.05.2009. u 16:45. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Dosta lose performanse jer imam cak malo manje FPSa na istim grafičkim postavkama na cod4 ko i moj frend koji ima dual core (3.7GHz) i ATI 4850 grafu,a ja imam quad Q6600 (2.4GHz) i 3870X2.I trebo bi dobivat s tim barem 14 soma 3d marksicha a ja dobivam 10800 max. |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Imao sam isti problem na Xpu, rjesen je instalacijom viste, naime crossfire je bio ukljucen ali jednostavno kao da druge kartice nije bilo, makar su driveri bili ispravno instalirani i podeseni |
![]() |
![]() |
#6 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Meni radilo sve ok i sa XP-om i sa Vistom. Koji je ostatak konfe?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
Oglas
|
|
![]() |