![]() |
ATI Sapphire 3870X2 problem s crossfireom
Kupio sam ovu karticu preko clana foruma i sav bundle sam s njom dobio,sve mi je dobro spojeno.Instaliro sam GPU-Z i vidim da mi je crossfire disabled (pise crossfire available).Moze li mi ko rec kak da ukljucim crossfire?
P.S. Molim vas da mi barem netko odgovori prek PM-a jer ce mi admini obrisat ovaj thread ko i svaki drugi do sad.Hvala |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...=94318&page=30 i tamo napiši što te točno smeta, loše performanse ili sve radi ok samo te smeta to što piše disabled? još jedno pravilo foruma je da kada imaš probleme i tražiš pomoć, moraš navesti kompletnu konfu i koji OS koristiš (još bolje ispuniti opciju 'moj komp') |
Dosta lose performanse jer imam cak malo manje FPSa na istim grafičkim postavkama na cod4 ko i moj frend koji ima dual core (3.7GHz) i ATI 4850 grafu,a ja imam quad Q6600 (2.4GHz) i 3870X2.I trebo bi dobivat s tim barem 14 soma 3d marksicha a ja dobivam 10800 max.
|
ako dobivas tako malo markova onda definitivno nesto ne radi kako treba... mozda je sama kartica u banani
jesi probao razlicite OS-ove? |
Imao sam isti problem na Xpu, rjesen je instalacijom viste, naime crossfire je bio ukljucen ali jednostavno kao da druge kartice nije bilo, makar su driveri bili ispravno instalirani i podeseni
|
Citiraj:
Meni radilo sve ok i sa XP-om i sa Vistom. Koji je ostatak konfe? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:16. |