|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
(riješeno) Problem sa spajanjem dva monitora
Pozdrav, Kupio sam novi monitor 30'' Dell 3008 WFP, i nikako ne uspijevam namjestiti da radi zajedno sa starim monitorom ( 24 '' dell 2408 WFP ), gledao sam po internetu i čini se kako treba samo spojit kablove i nešto jednostavno namjestiti i to je to, ne znam zašto meni ne radi, grafička kartica mi vjerojatno podržava rad na 2 monitora ( 9800 GX2 ), tako da vjerujem da u tome nije problem, instalirao sam i nove drivere za grafičku. Bio bih vam zahvalan ako mi možete pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
a najvjerojatnije ga nisi enableao u nvidijinom softveru...ili takodjer yo mozes i u vindovsima pod display properties |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Display Settings -> 2. ( Default Monitor ) on NVIDIA GeForce 9800 GX2: [x] Extend the desktop onto this monitor Nakon toga odem apply i ništa se ne događa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Uspio sam riješiti problem, morao sam isklučiti SLI, malo jadno što nije moguće imati više monitora kada je uključen SLI, nadam se da će to uskoro popraviti u nekim od budućih drivera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kad u posljednjih par godina koliko postoji SLI nisu popravili, vjerujem da ni neće. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|