![]() |
(riješeno) Problem sa spajanjem dva monitora
Pozdrav,
Kupio sam novi monitor 30'' Dell 3008 WFP, i nikako ne uspijevam namjestiti da radi zajedno sa starim monitorom ( 24 '' dell 2408 WFP ), gledao sam po internetu i čini se kako treba samo spojit kablove i nešto jednostavno namjestiti i to je to, ne znam zašto meni ne radi, grafička kartica mi vjerojatno podržava rad na 2 monitora ( 9800 GX2 ), tako da vjerujem da u tome nije problem, instalirao sam i nove drivere za grafičku. Bio bih vam zahvalan ako mi možete pomoći. |
a najvjerojatnije ga nisi enableao u nvidijinom softveru...ili takodjer yo mozes i u vindovsima pod display properties
|
Citiraj:
Display Settings -> 2. ( Default Monitor ) on NVIDIA GeForce 9800 GX2: [x] Extend the desktop onto this monitor Nakon toga odem apply i ništa se ne događa. |
Uspio sam riješiti problem, morao sam isklučiti SLI, malo jadno što nije moguće imati više monitora kada je uključen SLI, nadam se da će to uskoro popraviti u nekim od budućih drivera.
|
Kad u posljednjih par godina koliko postoji SLI nisu popravili, vjerujem da ni neće. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:01. |