| 
 | |||||||||||
|  06.11.2008., 09:18 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Oct 2008 Lokacija: Zagreb 
				 | 

BIOS problem?
			 Pozdrav svima,  evo prije nego počnem skakat po kompu još da se obratim široj javnosti pa mi možda neko i pomogne.... Promijenio sam ploču na kompu i sad kad upalim komp on se pokrene, nema vise onog bipa niti se monitor podigne (upali) . ......nakon toga sam vratio staru ploču unutra i desio mi se isti problem sa starom konfom koja je u kompu bila nekih 2 godine, OS je Vista 32 bitna Konfa stara GF 7600 4 Gb mem 1.86 Dual Core intel Mbo Albatron PX 945P -V2.0 ploču sam zamijenio sa Gigabyte 945P-S3 ako ima ko kakav pametan prijedlog slusam ....pokušao sam i kablove mijenjat i dio po dio harda sam wadio i sve je ispravno .( .....neznam vise sta da probam da proradi to govno a potreban mi je komp radi fax-a i skripte su mi gore i slike i sve kaj vec ide uz to...znate i sami kako je P.S. isprika adminu na Nazivu post-a, ipak sam bio preumoran sinoć kad sam pisao post nakon nekih 5 sati slaganja kompa  Joke, napajanje je u redu, Chieftek 400w !! | 
|   |   | 
|  06.11.2008., 15:05 | #2 | 
| Banned Datum registracije: Jan 2005 Lokacija: Orahovica 
				 | Jesi napravio clear cmos? | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  06.11.2008., 15:09 | #3 | 
				 | ma jesam, i preko jumpera i bateriju sam maknuo    | 
|   |   | 
|  06.11.2008., 15:17 | #4 | 
| Bill Gates Datum registracije: Jan 2007 Lokacija: Vukovar 
				 | Probaj s jednim keksom rama i probaj sve utore, ako i tako ne radi probaj s drugim keksom isto. | 
|   |   | 
|  06.11.2008., 15:30 | #5 | 
				 | probao i to    nista, on popali ventilatore i sve uređaje ali nema onog kratkog bipa i neda sliku, probao sam izmjenjivat stvari sa svoh kompa na taj, i ista stvar, kod mene radi a u toj kutiji ne radi - osjećam se ko Forest - r u stupid or wat? katastrofa - lud sam više | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |