|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Help u izboru MBO
Ajd nek mi netko ko zna da savjet izmedju ove dvije ploce, gdi mogu pogledat koja je bolje i tak? MBO ABIT, s. 478, SD7-533, SIS 645, BUS 533 MHz, zvuk, DDR 333, ATX 2 ili MBO ABIT, s. 478, SR7-8X, SIS 648, 533 MHz BUS, zvuk, LAN, DDR 333, ATX 2 Jel ima tko kakva iskustva? Nemojte samo pocet da uzmem nest drugo jer to mogu jeftino nabavit a nije lose, tak da definitivno izmedju te dvije biram... Pozdrav!
![]() |
#2 |
Premium
|
Zanima me jel imaju PCI lock, a nemogu na netu naci nista o tim plocama. Znam da nisu bas nesto posebno, al za prvu ruku budu OK. Mislim da je ova druga bolja, al cekat cu vasa misljenja...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Hmm, obadvije baš nisu nešto ![]() I kolko znam SIS chipsetovi nemaju AGP/PCI lock, ali nisam siguran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma nije to za tog P4 2.4C, nego za drugi komp kaj slazem P4 2.0A, pa bi to bilo cisto OK. Tak sam si i mislil sto se tice tog SIS-ovog chipseta, imal sam MSI sa SIS 645 pa nije imala, zato pitam... Kaj onda 648 ili 645? To pitam jer neznam jel bil kakav BUG u 648, imal sam 645 i stvarno je bil odlican, nemam rijeci, zato bi uzel sad 648 jer ima vise mogucnosti ploca, samo da nema nekih problema...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|