Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 07.04.2008., 09:12   #1
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
problem s matičnom?

mhm... počelo je sa usb portovima - došao do windowsa, oću kliknut na ulaz, ne radi mish... odem iza provjerit jel dobro ukopčan, malo ga utisnem i idem restartat - ništa... pogledam na router (spojen preko USB-a) - nema signala da je spojen na komp... probam miša u neki drugi port, no bez uspjeha. otišao sam u BIOS provjerit tamo stanje, ovo sve vezano uz USB mi je bilo oke.. našo doma USBtoPS2 converter, spojio miša, uspio uć u win, otišo na device manager, portovi kao okej... išo ih disableat - restart - enableat - restart - opet nula bodova... ponovo otišo u BIOS, ne dirao ništa osim tih stvari vezanih uz USB, postavio sve kako mislim da treba bit (sumnjam da sam uopće išta promijenio), ušao u win, ponovo ne radi... i tako ja opet krenuo u device manager, nešta krenuo gledat - i odjednom komp crče, samo se ugasio idem ga upalit i nastupi sljedeće stanje: 1. na monitoru nikakvog signala 2. one lampice naprijed za rad HDD-a i power ne svijetle 3. nema onak nikakvog zvuka koji inače čujem kad se komp boota, dakle brijem da ni do BIOSa ne dojde :/ -danas išo do bratića, spojili njegovu graf (jer smo sumnjali na to) i opet ništa na monitoru njegovom [-moj monitor sigurno radi, jer sam spojio drugi komp na nj] došo sam do zaključka da je možda matična otišla :/ molim vas ako je netko imao sličnih iskustava da da neki savjet... najbitnije mi je da sačuvam podatke s harda, to bum odfuro do nekog frenda pa prebacio najbitnije stvari na usb il neš... pliz help tnx

What man is a man that doesn't make the world better
daxxx88 je offline  
Staro 07.04.2008., 09:36   #2
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pravila!! Pročitaj šta piše pod 'Problemi', a posebno obrati pažnju na 2 točku jer mi nemamo staklene kugle.
http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...a#faq_problemi
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno