daxxx88 |
07.04.2008. 09:12 |
problem s matičnom?
mhm... počelo je sa usb portovima - došao do windowsa, oću kliknut na ulaz, ne radi mish... odem iza provjerit jel dobro ukopčan, malo ga utisnem i idem restartat - ništa... pogledam na router (spojen preko USB-a) - nema signala da je spojen na komp... probam miša u neki drugi port, no bez uspjeha. otišao sam u BIOS provjerit tamo stanje, ovo sve vezano uz USB mi je bilo oke.. našo doma USBtoPS2 converter, spojio miša, uspio uć u win, otišo na device manager, portovi kao okej... išo ih disableat - restart - enableat - restart - opet nula bodova... ponovo otišo u BIOS, ne dirao ništa osim tih stvari vezanih uz USB, postavio sve kako mislim da treba bit (sumnjam da sam uopće išta promijenio), ušao u win, ponovo ne radi... i tako ja opet krenuo u device manager, nešta krenuo gledat - i odjednom komp crče, samo se ugasio :( idem ga upalit i nastupi sljedeće stanje: 1. na monitoru nikakvog signala 2. one lampice naprijed za rad HDD-a i power ne svijetle 3. nema onak nikakvog zvuka koji inače čujem kad se komp boota, dakle brijem da ni do BIOSa ne dojde :/ -danas išo do bratića, spojili njegovu graf (jer smo sumnjali na to) i opet ništa na monitoru njegovom [-moj monitor sigurno radi, jer sam spojio drugi komp na nj] došo sam do zaključka da je možda matična otišla :/ molim vas ako je netko imao sličnih iskustava da da neki savjet... najbitnije mi je da sačuvam podatke s harda, to bum odfuro do nekog frenda pa prebacio najbitnije stvari na usb il neš... pliz help tnx
|