|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
To reci onda ovima što hvale AMD. Jer njima je AMD zakon. A kad tražiš argumente svi se izvlače je moj je AMD bolji od tvog Intela. Ma daj molim te. Pa pročitaj malo postove ovih koji hvale AMD
#62 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Stabilnost je ista, pod uvjetom upotrebe kvalitetnih komponenti, zagrijavanje je tu negdje, ok, Intel tu ima prednost, ali ništa što kvalitetni cooler ne može rješiti, performanse su negdje bolje, negdje lošije... Što još hoćeš? O, da, da AMD procovi crkavaju kao na pokretnoj traci, pa da imaš nekakve argumente? Da ne možeš imati tih komp? Da ti komp izgori ako makneš cooler ( ako cooler opadne, uništit će ti i matičnu i grafu i još par stvari, tako da se sa neizgorenim procom možeš j****), da ne možemo pokretati profi programe za DTP/rendanje ili što već? Na tvoju veliku žalost, to nije tako, pa moraš sam sebi, a i drugima opravdavati zašto si ulupao toliku lovu u konfu koja je MOŽDA 5% bolja od usporedive AMD-ove, koja je ipak jeftinija malo više od 5 %... edit: uf, sad se i ja osjećam kao ludi zatucani AMD-ovac...sorry cyber, malo sam pop***** čitajući Intelaške postove... ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
|
Ma neću se uopće više svađati. Ja znam da je intel bolji a tko ne vjeruje jednog dana će se uvjeriti. End of story
#64 |
Guest
|
Evo, ako se gleda čisto sa aspekta performansi, Intel P4 ima neveliku prednost nad Athlonom XP usporedivog PRa, ali je ima. Da jedna platforma stabilnija ili manje podložna kvarovima od druge, čista je glupost. To ima veze sa komponentama oko proca, a ne samim procom. Ako gledamo odnos uloženo/dobiveno, prednost je na strani AMD-a. IMHO, Intel ne vrijedi tih para, ali da je manja razlika u cijeni ili da imam malo više para, uzeo bi nekakav p4 2.4 ili 2.8, da imam para ko pljeve,uzeo bi Athlona 64 FX ![]() AMEN NHF cyber ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kak je vama dosadnooooo Jasno je ko dan da su moji procovi najbolji jer nemam mikakvih problema. Oni koje vi imate ne valjaju ništa jer redovito imate neke probleme s kompom.
#66 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#67 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Hehe. Ma nije dosadno. Nego volim ovako malo zajebavat ljude ![]() Ipak svi znamo da je VIA najbolja jer se nimalo ne grije ![]() ![]() ![]() ![]()
#68 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Svi znamo da je intel P4C proc bolji od Bartona ali p4b nikako to nije. Moj TBred 2400+ (2GHz) pere P4B 2.8 i očito da su Atloni puno bolji od p4b proca. Što se tiče durona celeroni im nisu bili ni sjena, iz iskustva znam da Duron na 750 puno bolji od celerona na 1000 čak i na 1200 . Celeroni su totalno smeće od procesora jer sam ga ja imao. A TBrid 1400 bio je u rangu sa p4 na 1.9/2 . Intel možda trenutno je bolji ali prije godinu dana on to nikako nije bio, i za neko vrijeme AMD će ponovno preuzet krunu nad intelom
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
#69 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ovo je sve bolje i bolje :clap: :clap: |
![]() |
![]() |
#70 |
Stoka
|
e sad
Gledajući realno mislim ovako: AMD Athlon 64 FX je strava i bolji je od trenutno bilo kojeg P4 mislim da njegovo vrijeme dolazi. Ali to sve pada u vodu, za 64 bitnu tehnologiju valjda nije izdano još napravljeno 99 % drivera mislim ako neko voli imati windowse 64 bit edition i gledati u njih ne moći ništa drugo raditi, ili raditi u režimu rada na 32 bita, a čemu to kada je tu apsoluti pobjednik P4. Ali dotad kada se izdaju svi driveri i programi za 64 bit, tada če intel izdati nešto što ce biti sigurno bolje od Atlona fx 64 !!! ![]()
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#71 |
Premium
|
Intel
Naravno da je Athlon 64 FX-51 bolji od bilo kojeg P4 a radi na 1000 MHZ manjem taktu od najjačeg pentiuma možeš onda mislit kad bude izdo na 2500 Mhz mislim da AMD ponovno uzima primat u svijetu procesora
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
#73 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Re: Intel
Citiraj:
... s njim su procovi počeli ..... i s njim se razvijaju .... da nije bilo INtela danas ti 99% nebi imal doma proc s frekvencijom večom od 1000 mhz ! .. zato kuš i ne vređajte mi INTEL na Intelovom djelu forumu .. ak vi Amd-ovci imate kaj za reči i hvaliti svoje Amdove onda to radite na forumu koji je namjenjen Amd-u .. MEĐU SVIM ONIM PROBLEMIMA .... a ne tu na ovom forumu ......
![]() |
#74 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Koji ste vi bolesnici... Predlažem zatvarenje threada pošto je ovakvo ponašanje regulirano pravilnikom!
#77 |
Premium
|
Ne razumjem vas - amd ima najbrži proc u 32 bitnom svijetu, zašto nebi imao i u 64?
#78 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
.. e pa toliko o tvom pokušaju blačenja INtela ... ![]() ![]()
![]() |
#79 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
.. pa tolko o tome ko ima bržega ... P.S. .. ova tema je dobra za povečanje broja postova .. ![]() ![]()
![]() |
#80 |
Premium
|
Upravo si pokazao svo svoje znanje.
#81 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#82 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Sto se tice ovih vasih "rasprava" (citaj: uvjeravanja), fakat niste normalni. Mozda se s ponecim od napisanog i slazem, s mnogocim vjerovatno i ne, ali zaista nisam imao snage citati tu gomilu baljezganja. A sve u stilu "moj brat je jaci od tvog brata" i "moja mama kuha bolje od tvoje mame", kao da ista od toga ima ikakvog smisla. ![]()
![]() |
#83 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() |
#84 | |
Guest
|
Čitam ja, čitam, ne boj se. Zadnji post u prvom threadu: Citiraj:
Toliko o tvom pokušaju ![]() |
|
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
|
Rekao sam da je duron na 2.2 ghz na 400mhz brži od p4 2.6. Ako je athlon na 2.25ghz na 333 (2800+) brži, misliš da duron puno zaostaje?
#87 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#89 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Svi ste vi pokazali koliko znate o kompovima. Još uvijek tvrdim da su moji procovi bolji od vaših.
![]() |
#90 |
Magister Mundi sum!
|
..... ma ajde ljepo svi vi AMD-ovci odit na AMD forum .. napravite temu sličnu ovoj pa blatite INTEL tam .. a ne tu ... ... a da priznam istinu .. ja sam prvi put kad sam dobil komp imal AMD .. radil je 4 meseca .... na njemu se nisu izvršavali nikakvi testovi ni nič ... nikakva igrica nije bila pokrenuta .. služil je komp samp za pisanje i surfanje .. i nakon toga je je vaš ljepi AMD riknul .... a nakon to ga sam dobil INTEL kojega sam zadržal i dan danas i radi u starome kompu bez problema sve stvari koje mu date .... .. e i da .. INTEL bu radil na svakome smeču od matične pa radi čak i na mojemu tak da se prilikom kupnje INTELA netrebaš brinuti o matičnoj jer bu radil dobro na svakoj ..... .. dok za AMD nebi rekel ..
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|