|
![]() |
#61 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
bemti! imao lego kocki ko u priči,dosta setova kupljenih u Austriji... stara ih je uzela i dala vrtiću ili komu već bez mojeg znanja! ![]() ajde,bar ste me vratili u djetinjstvo s ovom temom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
a jbmu... pridruziti cu se i ja.. znam da negdje imam stare legice jos od 80desetih... jel zna mozda tko di bih mogao naci stare kataloge ili uputstva za slaganje? imam tonu toga, ali sve rastavljeno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
ja ih nemam , al je imao susjed frend, par kutija, do pola noci bi slagali ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
bas bacio malo random pogled na sve one linkove... otvorio dva i na oba stvari koje imam.. onog space buggy iz 1979 znam da imam... mali covjeculjak je citav jer sam ih sakupljao, ali majke mi ako imam sve dijelove za sloziti vozilo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja imam pola ladice pune toga još, ne pada mi na pamet nekom to davati, to bude herbija djeci ![]() Dok sam neki dan bio u jednom prodajnom centru, baš gledao ako ih se još prodaje. Ima jefinih kineskih kopija (što je super, jer dimenzijama pašu na originalne), a od originalnih sve samo kompleti nekvih Mechova iz crtića. Nekad su bili u dućanima aktualni kompleti gusari, pa vitezovi, javne službe, bilo je svega za kupiti. Sad se sve to kači na nekakve trendy franšize, žalosno malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Može se i sad kupit sve što poželiš, pa čak možeš kupovat kockice po serijskim brojevima ![]() A ove jeftine kopije, imao sam prije par setova, nisu sve dobre. Neke su ok, al neke samo na papiru pašu s legićima, koliko puta idu na knap pa iskaču jedne iz drugih il fali malo mesa da se uhvate. Kad se sjetim kad sam kao mali sa svojima išao u mađu, pa kad bi bio dobar išli bi u neku tamo trgovinu u kojoj su valjda 70% robe bili Lego kompleti, a ostalo neke druge igračke. Dobra stara vremena i Lego Tehnic
![]() |
![]() |
#67 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Lego je zakon ![]() a i sada je puuno jeftiniji nego kada sam ja bio mali, jedino što su sada sve neke tanke kockice. Jučer je buraz nećaku u Kauflandu za 79kn uzeo nekakav lego 3u1, formula, auto ili traktor veličine cca 2 kutije cigara, to je ok cijena |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ja imam legiće sve skupa valjda vrijede viših 5 znamenaka jer su me starci i okolina s tim šopali konstantno, a obožavao sam ih... trenutno je sve na hrpi kod stare u razredu (1. - 4. osnovne) i klinci to slažu. najveća kazna je kad im se ukinu legići, onda tuga i jad ![]() uglavnom nutra ima od nebrojeno 30-40 kn kompleta do bolnice, svemirskog broda sa removable zatvorom, raznih road works, tehnics setova, posebno light-buksa sa žaruljicama, posebno tehnics buksa za motor, kompletna hidraulika etc. etc. mislim da ne smijem više imat pristup tome jer bi morao godišnji uzet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Kako me ova tema vratila u sjecanja kad sam bio klinjo od 3-4god. ![]() Imam kod bake zapakirano brdo legica s kojima sam se igrao. Najdraze iz kolekcije mi je ovo: http://www.flickr.com/photos/36809014@N00/2098738407/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Dan-danas ljudi rade fantastične stvari iz/od LEGO kockica. ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ja jednom godisnje slozim zeljeznicu preko cijele dnevne sobe, zgustam se, napravim par novih vagona, za koje tijekom godine kupim dijelove ili vec neku glupost dodam ![]() a deci bum dal da se igraju samo ako budu dobri ![]()
![]() |
#72 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Bokte! Kaj se vi stvarno igrate lego kockicama? Ajd da imate klince, razumio bi, al ovak... ![]() EDIT: @Pupo Pod moj komp imaš Peščani Most, a u avataru Faildozer ![]() Grafa je 7300GT ili 7300GS? Nije to isto ![]() Zadnje izmijenjeno od: ShanTech. 17.10.2011. u 18:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#74 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#75 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 17.10.2011. u 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
I´m CREEPING DEATH !!!!
Datum registracije: Dec 2007
|
Ahh, sjecam se kad sam se igrao rata kao klinac sa frendovima, svi su imali puske i pistolje osim mene! Ja sam svoju pusku napravio od Lego kocki. Bila je to jako nestabilna puska! Neznam dali se itko sjeca takvih, ali ja sam imao velike Lego kocke, prakticki blokovi. Vec jako dugo vremena nisam vidio takve velike kocke! |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Rasvjetno tijelo
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne znam kako vi, ali ja slinim za novom kolekcijom Pirati s Kariba....Queen Anne's Revenge i Black Pearl ![]() http://www.flickriver.com/photos/fbt...7626045819770/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |