|
|||||||||||
|
|
#84541 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
A kako ce skuziti mobitel ili pojas? Tesko da to moze skuziti sa visine, hoce se spustati blizu prometa? Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#84542 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Super mi je ta ekipa što kupi PHEV pa ga ne puni... Ajde kad ti je službeni auto pa nisi imao utjecaja a nemaš ga di puniti, ali kad svjesno svojim parama kupiš PHEV a situacija je da ili a) nemaš ga realno di puniti i/ili b) neda ti se puniti - briljantno ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#84543 | |
|
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
|
#84544 | |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
to ne prodajes vise nikad. Jwbiga, kasnimo.
|
|
|
|
#84545 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
DJI ima dosta dobar enterprise sektor, ali nekako ne vidim MUP da kupuje par Matrice 30T dronova po 10k eura svaki + moduli za mjerenje brzine i sl.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 27.10.2025. u 20:26. |
|
|
|
|
|
|
#84546 |
|
Uptime 99.99%
|
Da, samo su oni bili cvrsto uvjereni da ce to trajati i uvijek ce se naci besplatna punionica. Jedino je Tesla ispostovala obecanje, sve ostalo je preslo u naplatu. Ako nemas doma ili na poslu punjac, elektricni auto je glupost jer te javne punionice mogu reketariti sa cijenom i u dosta slucajeva ce biti skuplja voznja nego sa dieselom. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
#84547 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Članak iz 2024 Citiraj:
Sent from my Pixel 9 Pro using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#84548 | |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Bez toga ne kupujes ev. Imas klasicno pravilo EV ako punis doma je 90% jeftiniji od benz, ako punis na dc okolo je skoro 60% skuplje. Dc koristis samo za duga putovanja uz sve cake, pretplate, 5 appova i slicno. Zato zelis auto sa 150+kw punjenem. Ako ne i 250+.. da obavis taj "skupi dio" u 15 min
|
|
|
|
#84549 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk Zadnje izmijenjeno od: Colop. Jučer u 10:11. |
|
|
|
|
|
|
#84550 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#84551 | |
|
#erase startup-config
|
Automobili
Citiraj:
![]() EDIT: sad vidim da je kolega već odgovorio Baš u Splitu su prije 20ak godina razapinjali politiku za pretjerano trošenje proračunskog novca zbog one kamere na obilaznici a isplatila se u manje od dva tjedna. |
|
|
|
|
|
|
#84554 | |
|
Premium
|
Citiraj:
,Bacio sam pogled na ove Matrice 30T dronove što je komentirao kolega, jbt fascinatno je što sve dobiješ za 10k eura. Umjesto u presretače i fiksne kamere, bilo bi im pametnije ulagati u ove. |
|
|
|
|
|
|
#84555 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
|
|
|
|
#84557 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#84558 |
|
Uptime 99.99%
|
|
|
|
#84560 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Sjecam se kad su kupovali presretace da su ih isto planirali u par godina otplatiti, mislim da je nakraju bio neki smjesni period od pola godine, godine dana da su ih otplatili. To jedino Rvati kuze, udaranje po djepu. Tako da samo u kamere/presretace/svemirskeBrodove/gobleneDuskaLokinaSaKamerama treba ulagati. To se jedino isplati. Kad se vozim po krampu od A1, to mi je kao offroad, pogotovo na mostovima gdje nisu u stanju napraviti spojnicu koju necu osjetiti a degradaciju asfalta da ne spominjem, autoput kao da je star 50 godina. Kad prolazim kroz te tunele di se ekipa cepa 130-150 iako je ogranicenje 100 i da budemo realni to je za 100 jer najmanja greska/umor se skupo placa, da barem tu stave kamere. I to one di te automatski okine i automatski kuvertira kazna, brzo bi to iskorijenili. Jedino sto nebi iskorijenili je kmecanje ekipe, kme kme represija, kme kme punjenje proracuna ![]() |
|
|
|
|
|
|
#84563 |
|
Bazinga
|
Jel netko ima navozne rampe? Jel su ok one plastične ili da idem na "stepenaste"? Ne da mi se više improvizirati s fosnama za izmjenu ulja, pa bih uzeo rampe.
|
|
|
#84565 |
|
Bazinga
|
|
|
|
#84566 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam imao plastične davno, znale su mi se odslajdati kada sam gore autom išao, pa sam ih morao nekako zakvačiti negdje da mi ih auto ne odgura. Inače bez zamjerki. Ako ih misliš negdje zakvačiti ili im staviti graničnike da ne mogu nigdje, neće biti problema. |
|
|
|
|
|
#84567 | |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
|
|
|
|
#84569 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Danas je susjedi koja se parkira na mjestu za invalide, a nije invalid, pauk 'popapao' auto. Prvo su slučajno stali uz auto da vide ima li invalidsku naljepnicu te ustanovili da nema. 15 min kasnije su došli i odvezli auto. U svrhu dobrosusjedskih odnosa, nisam je želio uznemiriti vješću da joj dižu auto. ![]() Izgledala je vrlo zbunjeno kada je izašla van i ustanovila da joj nema auta.
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. Jučer u 17:43. |
|
|
|
|
|
#84570 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Takve treba napraviti invalidom pa nek parkiraju do kraja života na mjesto za invalide.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |