|
|||||||||||
|
|
#84451 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Narihtam tempomat na 150 do 153 po GPSu, lijeva traka. Tu i tamo ima netko brži pa mu se maknem, ali većinom se natrkeljaju hebivetri koji sa 100 ili 110 pretiču šleper. To su ljudi koji nebi stisli gas na 130 kad pretiču. Kojima se ne pali kliker u glavi da smetaju. I ja imam dana kad mi se ne vozi i vozim 110 po autoputu, ali ne izljećem. Ili pričekam i vozim se 90 dok se lijeva traka ne očisti ili stisnem gas, vratim se desno i nastavim pomalo.
|
|
|
#84452 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
2.0 TSI 204KS automatik (DSG) - gradska voznja 12l, mislim nekih 1750kg prazan. I 4Drive je (Haldex), osim dodatne mase, ne znam koliko to utjece na potrosnju. 1.4 Turbo 150KS automatik (TC) - gradska voznja 9-10l, nekih 1275kg prazan Otvorena cesta - nekakav mix. Zagreb (proci kroz cijeli grad od Dubrave do Luckog), autocesta do Ostrovice i onda magistralna cesta do Malinske (Krk), oba nekakav prosjek oko 7l, ovisi koliko se zivahno vozi po autocesti. Imali i Mazdu 2 1.5 90KS, manualac - to je fakat trosilo malo, 7l guste gradske voznje. Ne sjecam se koliko je ona bila teska.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#84453 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Odlično, nije se odavno o tome. Bill Murray i njegov dan su qurac za tu temu live trake na forumu. |
|
|
|
|
|
#84454 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
|
|
|
|
|
#84455 |
|
Moderator
|
|
|
|
#84456 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jedini problem je taj što lijeva traka služi za pretjecanje, a ne za stalnu vožnju i dok si u njoj dužan si imati uključen pokazivač smjera Čini mi se da je kazna 260EUR+bod. Nedavno su nekog opalili po džepu između ostalog i zbog toga... |
|
|
|
|
|
#84457 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Pa dionicu kod Slavonskog broda svi voze po lijevoj traci. A žmigavac ne dajem ni kad skrećem negdje, a ne na autoputu. Šta je koga briga kud ja idem. 😂 Ne sjećam se kad sam zadnji put na autoputu dao žmigavac. Ove godine sigurno nisam.
|
|
|
|
#84458 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#84460 |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Ovi što ne daju žmigavce, jel vam to pretjeran fizički napor il je problem druge prirode?
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#84461 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Tesko ti je? Jel se i ne vezes? Mislim sta te briga. |
|
|
|
|
|
|
#84462 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#84463 |
|
Moderator
|
Vežem se zbog zračnih. Pristojan sam vozač. 😂 Do posla i nazad imam 10 kamera, ali ja se vozim polako, baš smetam. 😂 U 20 godina imam samo dvije kazne i to jer nisam vratio reg. pločice u roku 15 dana i za brzinu. Ali obje sam se izvukao sa upozorenjem. Baš gledam. 70 do 71 db. Njemu je izolacija auta loša.
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. Jučer u 22:14. |
|
|
|
|
|
#84464 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
U obranu Amdejca, znam napamet tu autocestu. I ja se tamo vozim po lijevoj. I mnogi drugi jer... desna traka je kriminalna. Bilo je nesreća zbog lošeg stanja desne trake. Već je godinama tako. |
|
|
|
|
|
#84465 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
#84466 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne idem cesto onuda, ali zadnji put sam se triput sklonio u desnu, triput sam upao u rupu valjda od granate. Ukratko, samo lijeva, vozim koliko vozi onaj ispred mene i to se tehnicki smatra kolonom pa se ne moram nikome ni micati. Fuck that shit!
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|