|
![]() |
#84151 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam se neki dan okrenuo za Santa Fe novim, nisam bio siguran što gledam do kada nisam došao bliže i pročitao... Jedini Opeli za kojima se bilo vrijedno krenuti su se davno prestali raditi. Calibra Turbo, Ascona 400, GT, Kadett Superboss, eventualno Astra OPC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84152 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. Jučer u 13:19. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#84153 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Lexus mislim da je NX ili tak nekaj. To su oni kaj su mi lijepi i doimaju se kak spada. Ove potrljarije tipa sportaš, kokoškaiji, tupson i to...meh. Nego nisu li te kineske baterije napravljene da se ne mogu zapaliti? Blade ako se ne varam ![]() https://www.instagram.com/reel/DPyLg...RwNHUyNWE3MDdo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84154 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Zaboravio sam Mantu.
![]() |
![]() |
#84155 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() Ima jos slika gdje ne kuzis sto je autor htio reci ![]() Bas tako da, iako se ovi hvale sa dobrim dometom, a auto je 2,4 tone. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84158 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ziher ima i JNA istetovirano na podlaktici ![]() EDIT: Mislim, znam da se sve proizvodi u Kini, al se nekak nadam da je barem kontrola kvalitete za dijelove poznatijih brendova ipak na nivou i da paze kaj se izbacuje van. A možda sam i u krivu Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. Jučer u 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84159 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Opel Omega nije bila neki lijep auto, ali Lotus Omega je bila nešto posebno. Calibra je bila k dok u nju nisu stavili pristojan motor od 204 KS.
![]() |
#84160 |
Pod naletima kopita zla
|
Eh lotus omega. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#84161 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
https://bringatrailer.com/listing/1992-opel-omega-2/ To ovo? Nadam se da nije ovo, jer ovaj auto izgleda ko kad se zagorci odluče igrati tuninga na golf dvici ili renault twingu. ![]() Hamm, ti si zagorac, jel tako? Jel ti lip ovaj auto sa linka? To će nam sve reći ![]()
![]() |
#84163 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84164 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Opel GT, Monza, Commodore... ![]() Opel je imao lijepih auta u periodu '60-'80. https://www.pistonheads.com/news/ph-...for-sale/46558 Ova Omega mi je...meh. Kasniji model mi puno bolje izgleda. Nova Astra mi odlično izgleda (pogotovo u crnoj i crvenoj boji), i taj dizajn su sad nakačili na sve modele, a jedino na Astri funkcionira.
![]() |
#84165 |
Moderator
|
Ha gle. Kvalitetna kineska roba. Stražnji selen blokovi. Jedan ima malo lufta, ali mjenjamo oba. Rasšarafit, isprešat, uprešat i vozi dalje. Da se razumijemo, ima i jeftinije. S druge strane kad dođe vrijeme zamjene amortizera neću uzet za 20 eura nego bar 50. Zamjena 4 amortizera s poslom 300 eura. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84166 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
https://www.index.hr/auto/clanak/tra...lovnica_auto_d Strašno ![]() Bitno da se dobilo 4.5km dometa zbog drugačijih kvaka i da izgleda kul...
![]() |
#84167 | |
Pod naletima kopita zla
|
Vidio sam kod Majde isto nekog kineza sparkanog tak sa kvakama. Ocito je to trend, a ljudi ne razmisljaju kaj kupuju. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84168 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekidan su gradom prošla jedno 20-tak Mustanga, uglavnom novijih modela iz zadnjih generacija. Bilo je svega, od običnih verzija do GT500, Shelby,.. i jedna Eleanor. Doduše, 'krive' boje, plave, ali svejedno je dobro izgledala. Najjadniji je bio model u army green mat boji sa kvazi vojnim insignijama US Army-ja. Zločin je unakaziti takav auto tom bojom i oznakama. I onda se sjetim onog isprdka koji se zove eMustang i koji od 'pravog' Mustanga ne zaslužuje ni M u svom imenu.
![]() |
#84169 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Glavno da nije Tesla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84170 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() |
#84171 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#84172 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
https://www.wired.com/story/new-rule...han-it-sounds/ Ovo ce vjerojatno jos ubrzati proces. A nadam se da ce i US i EU pratiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84175 | |
Moderator
|
Citiraj:
Astra K, 2017, 1.6cdti, karavan, 100k do 150k km, u Inovation opremi. Prvi lak. Znači matrix svjetla, grijana sjedala, volan, prednja šajba, android auto, tempomat, ...Znači bolja oprema, bolji motor, veči auto. Cijena im je 9 do 9500 eura. Naravno nije ista klasa auta. Ali ne bih dao te novce za rabljeni 1.0 turbak. Za novi pod garancijom da, ali sa 100k km ne.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|