|
![]() |
#32 | ||||
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
A većina (čak i ovdje) nema ni ddr2 666 a kamoli 800 ili 1066... Citiraj:
![]() Citiraj:
Btw tih 10% tržišta koje ti spominješ i jesu razlog za sve te bencheve... Juru (TM) koji pika na poslu na wordu i excelu boli kita što je u kanti, i što ti sad misliš da će njemu šef kupit Conroa? Kupit će mu najjeftinje a tko će to bit nego opet - AMD, istina u zadnje vrijeme su se malo razbahatili bili s cjenama na svom "glavnom" socketu ali izgleda da je zapravo svo vrijeme s754 bio glavni a ne s939 bar po dijapazonu procesora na njemu (nedostatak jeftinih semprona na s939) a sad su tek krenuli u rješavanje tog problema kad su vidjeli probleme sa plasmanom AM2... Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
ghotic warrior
Datum registracije: Mar 2004
|
Citam ovaj post i ne vjerujem kolko ljudi nemaju kaj radit u zivotu nego govorit ko placeni promotori od AMD-a ili INTEL-a...Ajde di dobijete te novce za reklamiranje? Ovo su price ko dal je bolji xbox ili ps2, a po meni bolje je ono kaj se bolje prodaje i cega ima vise na trzistu...npr. kaj ce mi xbox koji je hardverski superiorniji od ps2 kad 10 mojih frendova ima ps2 i svi medusobno razmjenuju igre,save-ove itd...A sto se tice Conroe-a da stvarno je superioran (da se razmijemo meni je i Intel i Amd dobar kupujem kaj mi pase trenutno) ali sigurno nebudem prelazio na njega zbog 20,30 ili cak 50% dobitka preformansi u igrama i aplikacijama. Uostalom kolko tu vas na forumu radi npr. u Photoshopu ili 3dmax-u itd? 90% igra igrice i multimedija pa se zapitajte o bilo kakvoj kupnji procesora i memorija i dal vam stvarno treba ili samo za showcase. : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
Neka je 50% bolji od AMD-a na istom taktu... To je ništa, to nije nikakva revolucija nego samo evolucija... Da je 200% bolji e to bi bila revolucija... A kolko vidimo - nije, a posebno ne u 64 bita u kojem je trebao biti još jači u odnosu na AMD nego što je na 32bita... : suicide Citiraj:
Ali kad "Moram imati najjače u kanti da se mogu grčit" (TM) proradi... Ja kažem svima - ispod 4000kn investicije u kantu nećete imati ništa od onoga što gledate po tim testovima ako imate iole normalnu P4 ili P4D mašinu... Isključeni oni koji imaju neki stvarno nov i mrak, mrak stroj na PentuimuD pa imaju ploču koja će podržavati conroe i ddr2 800 ili 1066 ram...
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
VIA ljudi VIA je proc kakav AMD kakav INTEL VIA to je zakon : suicide 1 ne grije se 2 nije skup 3 zna racunat 4 nema ga se nigdje za kupit pa prakticki nista ne kosta ps- je li neko zna gdje u hvatakupit via proc ? :confused:
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...89903817465077
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
EOD i de lokajte ovu temu vec jednom jerbo je opet amd vs intel... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() No sada ozbiljno, VIA je trebala ispucati svoj CZA kao P4 klon, no to im nije uspijelo, nazalost. Esther je trebao donijeti 2GHz na Socket 370, no eto, ni to nije upalilo. Danas je najbolje sto od PC procesora mozes kupiti Ezra-T, ali koliko je taj procesor hladan, toliko je i ODVRATNO spor...
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|