|
![]() |
#31 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Zašt ne koristiš Catalyst Uninstaller? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Probat ću s njim. Ali je problem u tome što pri svakom restartu windows instalira svoje drivere, unatoč tome što sam ja pročistio SP1 i Driver cabove sa CAB cleanerom (u driver cleaneru), i tako zamijeni omege. Kada pak instaliram omege preko ovih, pri restartu mi se pojavi BSOD. Već šizim. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
frANZi napravi kako sam ti ja reka u postu #27! Pa javi kako je proslo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
stavio ih i rade bez problema... cak i OC-nuo malo ![]() prije nisam imao tu opciju.... sve radi bez greske, thnx na linku... ![]()
![]() |
#35 |
Dr. Gonzo
|
Ovako, riješio jedan problem, koji je bio instaliranje drivera iz windowsa. Naime, bila mi je uključena internet konekcija, pa je on sa interneta vukao drivere. :clap: A sada, BSOD. Dakle, deinstalirao display drivers i onaj sve omega toolse, restart sistema, ušao u safe mode, pobriso sve repove s driver cleanerom, napravio uninstall drivera u device manageru. Restart sistema u normalan rad, stiskao cancel dok mi se nije pojavilo "a problem has occured...", instalirao omege (bez mulitresa, s ATT), kad me je tražio da restartam, to sam i učinio. I nakon loadanja windowsa (one crtice što idu ![]() "there is a problem and windows needs to shutdown", i sada on naklapa neke gluposti i kaže ako u STOPu prepoznajemo neki driver da ga izbrišemo. A ovako je izgledao stop: "STOP: 0x00000007e (...)" (ne znam jesam točan broj nula stavio) Da nisam možda skinuo one neispravne omege? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
BTW jel netko primjetija mozda da je HDR malo pojacaniji za razliku os sluzbenih KataLista 6.5? Evo kod COD2 sam primjetija da puno svitle one sjajne gluposti krizevi na groblju itd pa cak i zidovi na mapama di je pjesak? nesto je manje to izrazeno u sluzbenih...ali sam vratija omegu jer mi se cinu stabilnijia...od KataLista. Edit: frANZi sve se bojim da je tebe doslo sta i mene prije..naime svaka serija 6.3 i 6.4 sluzbena ili nesluzbena bacala mi je BSOD taman prije welcome screena i gledajuci po stranim forumima vidija san da se pojavljuje nsumicno bez obziraa na seriju kartice..jedini nacin da to rijesim je da koristim starije/pouzdanije drajvere i preskocim problematicne. Drza san fige i eto dockea 6.5 koja mi radi ka bog! Jesi proba 6.4 ili 6.5 sluzbene? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Dr. Gonzo
|
Evo sad sam otkrio da mi se to isto događa i sa Catalystima 6.5. ![]() EDIT: juhuuuu, sa posljednjom verzijom Omega (Catalyst 6.3) sve uredno radi! ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: frANZi. 16.06.2006. u 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja imam slične pizdarije, ali ne mogu dokučiti u čemu je problem.. komp mi se u zadnje vrijeme sam od sebe restarta, jučer mi počeo treperiti odjednom plavi čisti ekran sa nekim ludim crtama, morao puknut reset, pa onda više nije preoznavao bootdisk nikako... rješenje, ukopčao i iskopčao molex u disk.. onda.. sličnih restratova.. ne kužim, iako mi se čini da je povezano ili sa biosom ili driverima od grafike.. fuck me if i know.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
prvo iz add rmeove maknep ati drivere, pa safe mod, cab- ati driver cleaner, restart install novih. Ja radio nedavno i bez beda dela. BTW. imao sma 6.5 omegu i zna mi kenjakt sa slikom ko i 6.2 omege tj stsine mi sliku sam na centar ekrana pa sam vrnuo na 6.3 jer povećanja FPS-a u COD2 nisma vidio. kad izda 6.6 ili 6.7 ćemo vidjet ili ak je IW opet zakakio FPS s 1.3 patchem za COD2
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Takoder san primjetija da teksture nestaju kad se gleda iz nekog kuta... kos sluzbenih toga nema.? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
softmod=softversko otključavanje zaključanih/dizejblanih cjevovoda na određenim karticama (9500np, 9800se) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
softmod je za 9500np i 9800se |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ispricavam se na dizanju starog threada,ali sam nedavno nabavio sapphire 9800atlantis te me zanima dali je to ta SE,posto koristim omege pa da instaliram s tom opcijom? ili ako neko ima neki bolji prijedlog za drivere neka kaze
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |