|
|||||||||||
|
|
#34561 | |
|
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
Ono kaj itekak osjetim je kad se vozim iza dizelaša starijeg od nekih 5g je da smrdi ko kuga ak imam ventilaciju na van a vozim se iza njega...a nemrem baš cijeli dan furat ovaj zrak da mi vrti samo u kabini... U svakom slučaju da se mene pita odjebo bi oba goriva em su skupa em zagađuju em smrde. Ali naftni lobi je užasno jak. |
|
|
|
|
|
|
#34562 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Općenito "odjebao bi oba goriva", ja bih savjetovao automatski da se doda "i općenito bih izašao iz svake rasprave o autima"....no offense. Što ćemo, uživati u el autima? pljunemo automatski na povijest automobila.. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#34565 |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
![]() Ja ne osjetim iza kojeg auta se vozim, nevezano koji mod ventilacije mi radi. Ili ovo gore ili provjeriti filtere ventilacije. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#34566 | ||
|
Sremium
|
Citiraj:
![]() ajde ajde ovo je zemlja istomišljenika....više manje, jel... Citiraj:
Nemoj sad pametovat. U kojem god sam se autu vozio ak bi upalio ventilaciju u kabinu (da puše iz vana) a vozim se iza starije čađare..smrdilo bi..nije da se nemre izdržat ali da smrdi - smrdi... |
||
|
|
|
|
|
#34568 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#34569 |
|
Sremium
|
|
|
|
|
|
|
#34570 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Nakon njega kupili golfa 2, i riganje prestalo doslovno trenutno. Doslovno nijednom Vrag zna kakve su pare isparavale iz onih plastičetina i tapecirunga. Sent from my HTC U11 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#34571 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ups, mislio sam na mirise >ispusnih plinova< od yugica i stojadina. A unutrasnjost, srecom mislim da sam se jednom vozio u yugu. Dovoljno kratko da mi to ostane u maglovitom sjecanju.
|
|
|
|
#34572 | |
|
Sremium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#34573 | |
|
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#34574 | |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Kupio ga je bio ganc novog 89-e, za 4000maraka. Prodali ga 93-e, za 4100maraka. Nijednog jedinog problema ni greske taj auto nije imao. osim tog ogavnog smrada unutrasnjosti. odmah po kupnji je stari zamijenio karburator sa necim talijanskim, jer su im karburatori zagusivali motor. |
|
|
|
|
|
|
#34575 |
|
Sremium
|
Ljudi su bili skromniji...zamisli to...bar neki...a moj stari si je mogao priuštiti bolji auto ali po takav je trebalo na put (a tada kurčenje pred susjedima nije bilo toliko u modi)....kasnije je i išao u Graz...pa platio taj novi auto (mazdu btw) 2 puta jel su bili neki brutalni porezi...Ak se dobro sjećam i Jurkovića je upoznao, bio mu jedna od prvih mušterija... |
|
|
|
|
|
#34576 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Vaso je car, kada ga stisneš kako spada, iza njega gajgerov brojač pokazuje veće doze nego u Pripijatu 86 godine ![]() Što se tiće Yuga, isto car na carevima, jedini auto u kojem sam sjedio da se možeš porezati na lim u unutrašnjosti, ako dovoljno čačkaš. A tek Trabant i Moskvič, e to su bili auti.. ne ovo sad grijanja, masaže, kuhanje kave u autu, pedikire i manikure. ^^ Mirisi san snova, da mogu birati... mislim da je Yugo broj jedan ipak po tom pitanju, pogotovo ako ideš na duže staze pa otvoriš sendvič s podrigušom i malo luka i špeka, taman se dobije pravi omjer miomirisa koji traje i traje. |
|
|
|
|
|
#34577 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
|
|
|
|
|
#34578 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Poslano sa mog MHA-L29 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#34579 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a da nisu radar i lidar mogli malo bolje sakrit... ja mislio da samo na prototipovima se tako vide otvoreni, a kad ono, i u seriju isli tako... |
|
|
|
|
|
#34581 | |
|
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() Stari je imao Wartburga 353W(karavan), bijeli, naprijed doboši, prednja sjedala bez naslona, zvuk magičan, kao impreza wrx sa akrapovićem ali malo distorziran, normal 91 se točio, metalne kvake, mjenjač na poziciji ručice za brisače itd itd..mirisi čarobni, sjećam se kao da je jučer bilo. |
|
|
|
|
|
|
#34582 | |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
ima jos jednu kameru kod retrovizora, 4 kamere za 360° view, jedna bi trebala biti jos naprijed oko audi znaka, 4 near-range radara u kutovima, jedan mid-range radar iza (barem ima na A8) i cijela sila ultrasound senzora okolo naokolo. ako nisam nesto zaboravio |
|
|
|
|
|
|
#34583 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#34585 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#34586 |
|
Freelancer
|
Ekipa jel ima neko na prodaju neki mali gradski auto (nest tipa opel corsa, ford fiesta, Citroen C2, VW polo, hyundai i10, Mazda 2......) a da je diesel ili benzinac sa plinom. Trebam nesto do 4000-4500 EUR a da je u pristojnom stanju i da moze narednih 2-3 godine radit tipa 15-20k km godisnje, po mogucnosti od domaceg vlasnika tj. da nije bas uvoz sa skinutih 100.000k na 1.2 motoricu .Ako ima neko neki prijedlog ili prodaje nek se javi. Thx
|
|
|
#34587 | |
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#34588 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Dobro ajd sve, ali bolje - nemoj pretjerivat ![]()
|
|
|
|
#34590 | |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
|