|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Flashiranje biosa ASUS P4V800-X
Imao sam nekih problema sa biosom pa sam skinuo sa www.asus.com fajl za flashiranje. Slijedio sam upute u manualu, preimenovao fajl u P4V800X.ROM, snimio na disketu i kod paljenja kompa ALT-F2. Poceo je radit, ERASING, pa PROGRAMMING FLASH i nakon toga ugasio se monitor i nista. Pricekao sam par minuta i nije se nis desavalo. Resetirao sam komp i nista, ni znaka. Zanima me dal je sad bios izbrisan totalno, i ako je dali ima neki nacin da se vrati. Ako neko zna molim vas pomozite |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
resetirao CMOS jumperom na ploci? koliko se sjecam taj asusov flasher to ne radi automatski a ako je bilo vecih promjena zna se desiti da ne boota bez da se CMOS resetira |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Drzao sam jumper 5 minuta i nista. Najvise me brine to sto je u toku flashanja nestalo sve s ekrana i nisam dobio poruku da je flashanje zavrseno. Mislim da cu odnjet plocu u Links, kazu oni da mogu flashat. Dal zna neko koliko se to placa odprilike? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Mislim da su mi javili 120kn+pdv!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Nemogu vjerovat, kud sam iso radit to??? Jos jedno pitanje, tice se bas toga zasto sam flasho bios. Kupio sam hard HITACHI 160GB, Dekstar, SATA 2 i nije ga htjelo prepoznat. Probao sam sve, iscupao DVD-ove stari hard i nista. Naso sam na nekom forumu da je neko imao isti problem s istom maticnom i hardom i odgovor je bio da se skine nova verzija biosa. To sam napravio i jos jedno sranje. Dal zna neko koji je uzrok sto ne prepoznaje hard i kak to rijesiti ak se uopce moze.. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Što se tiče ASUSa 2 sam bacio radi flasha ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
evo bas sam ovo procitao i malo me zabrinulo http://support.asus.com/faq/faq.aspx...model=P4V800-X nije mi jasno zasto bi po defaultu bilo u sata1 modu ako je hard sata2 EDIT1: e sori krivo sam shvatio, znaci samo mi treba taj Feature tool i prebacim ga na 1.5Gbps i to bi trebalo rijesit problem. Feature tool bi ga onda trebao vidit ne? EDIT2: Jel ima neko ko moze, il zna nekog ko moze flashat plocu za pivu i cevape? ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 09.04.2008. u 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Mogo bi to al moj komp je skoro pa mrtav, monitor crn tak da neznam dal uopce kaj radi il pokusava nesto radit, a vjerojatno nije ni sposoban disketu ucitat. Prosurfao sam malo i nemozes vjerovat koliko ljudi ima totalno isti problem s tom maticnom |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na tebi je da izabereš: 144kn za flashanje ili nabavka druge ploče (200-300kn polovna, 400-500kn nova).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|