| 
 | |||||||||||
|  08.01.2008., 22:09 | #1 | 
| Premium Datum registracije: May 2006 Lokacija: Plaški 
				 | 

škljocanje diska
			 imam jedan problem sa glanc novim diskom...Samsugom T166 (500 GB) formatirao sam i particionirao ga, prebacio sam sve podatke na njega, sve pet. ali, nešto mi se očito zeznulo jer mi disk radi osjetno sporije nego bi trebao, dugo čita podatke i dosta dugo kopira. rekao bih otprilike duplo sporije nego stari. i još veći problem mi se događa kad krenem kopirat veću količinu podataka s njega na neki drugi disk (npr. natrag na ovaj stari)... išao sam kopirat 5 GB filmova, i negdje na pola je disk počeo škljocat i jednostavno zablokirao...tak je škljocal sve dok nisam restartal komp. uspio je prekopirat tek nekih 2 GB podataka... u čemu je problem? kak da to riješim? pomagajte prosim.  | 
|   |   | 
|  08.01.2008., 22:19 | #2 | 
| Rakija Datum registracije: Jun 2006 Lokacija: Zagreb 
				 | nosi ga na reklamaciju,tako se sigurno nebi trebao ponsasti novi disk,a pogotovo ne taj... | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  08.01.2008., 22:27 | #4 | 
| Premium Datum registracije: Jun 2007 Lokacija: Zagreb 
				 | pri izdisaju je,ocito,reklamiraj   | 
|   |   | 
|  08.01.2008., 22:32 | #5 | 
| Premium Datum registracije: May 2006 Lokacija: Plaški 
				 | hm. a jel se taj problem može riješiti nekako softverski? npr. da ga formatiram, obrišem particije, i napravim zero fill? jel bi to pomoglo? jel ima tko takav disk u svom kompu da napravimo usporedbu u HDtuneu il nekom sličnom programu... | 
|   |   | 
|  08.01.2008., 23:26 | #7 | 
| Beskorisna bitanga... Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Sesvete (Zg) 
				 | 
				__________________ -- Have a nice day... | 
|   |   | 
|  08.01.2008., 23:54 | #10 | 
| ..dno Datum registracije: Sep 2005 Lokacija: Crikvenica 
				 | Od Mac-a.. Šta se tiče diskova..reklamiraj. btw. provjeri jel ti dostatno napajanje..meni su prdnula cetiri maxtora zbog njega (i na garanciju dobio nove nazad)  
				__________________ “Free software” is a matter of liberty, not price. To understand the concept, you should think of “free” as in “free speech,” not as in “free dinner.” | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  10.01.2008., 21:40 | #11 | 
| Premium Datum registracije: Aug 2007 Lokacija: sarajevo 
				 | skljoca,cvili, sporo, tesko ili nikako da se formatira- mislim da nista tu ne pomaze kao npr neki programi koji regenerisu lose sektore. jedino reklamacija i kupovina drugog diska moze pomoci | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |