|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
http://www.lfs.net/ i skidaj zadnju S2 X |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo vam uz to i najbolje postavke Logitech volana u igri...najbolji osjecaj voznje sa ovakim settingsima http://en.lfsmanual.net/wiki/Wheels na dnu stranice...i vi rič bastard nobovi sa G25 imate na dnu i sliku desno....sa postavkama inace uz ovakve postavke u igri si FF mjenjajte ovisno o autu/setupu i potrebi..ali cca 20-50% Osim toga eto vam i realne postavke stupnjeva (Profiler & Game, Wheel Turn Compensation: 0): Roadcars: 720° included UFR and XFR MRT: 270° FOX & FO8: 450° BF1: 400° GTR: 540° znaci i u profileru i u igri identicne stavite e da zaboravih rec vidimo se na stazi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Nisam još probao ove settingse, ali ću sutra. Nadam se da je to napokon TO ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
javi se onda nakon sta iskusas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Buying Bitcoin
|
Evo probao sam. Unatoč svemu, zaključujem da me ova igrica iznimno živcira jer u nekim stvarima nema veze s realnošću, no ipak je od svih najrealnija. Ali neke stvari su totalni promašaj i kompletan dojam i igrivost uništavaju. Unatoč G25-ici i svakodnevnom vježbanju jedne te iste staze, nikako ne mogu odriftat par zavoja uspješno, uvijek me okrene i to bez logike, npr. idem 40 i počme me nositi, ispravim jedan put, ali drugi nema šanse. Motam ko luđak, samo šta mi se stol ne raspadne, i opet nema teorije da ga izvučem. Praktički me okrene pri 20km/h. Ko da je na ledu. Glupo. Ubija mi svaku želju da je ikad više zaigram. Ako imaš neki dobar prijedlog, reci... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Moraš brže motat. Mislim, stvarno te ne razumijem, ja uletim sa 120 u zavoj pa me ne okrene... S obzirom da si na volanu i koristiš veliki kut, kad korigiraš auto u driftu moraš imati malo naglije pokrete. Uostalom, moraš korigirati i gas, tj. kad vidiš da će te okrenuti malo pustiš gas dok ne uhvati opet grip. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
ma, motam ko luđak. šutnem volan da se sam okreće jer ga ja ne mogu ručno toliko brzo okrenit, i uspijem vratit jedan, ali drugi okreće htio-ne htio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja driftam i vozim prilično O.K. sa tipkovnicom čak ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Buying Bitcoin
|
na mišu driftam i ja bez problema, jer s njim možeš izvoditi nerealne poteze, npr. pre nagle okrete volana, šta na volanu ne možeš a niti u realnosti, pa je logično da ćeš s njim vozit lakše ![]() Ako nisi probao igrat sa G25 onda ne znaš o čemu pričam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
neo samo me zanima jel si probao u RL sa RWD autom driftat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
upravo sam si spojio 25cuuuu..mracno izgleda. sad cu isprobati kako to radi.. idem ja sad provozat snobovski volanchich. i btw..fakat drobis s tim proklizavanjem i driftanjem. igra je jednostavno super simulacija voznje. prava? smijesno uopce o tom razgovarati. pa kaj smo mi tu za pravo? nismo..nije ni igra. ali je zabavna i poucna. i to je to. idem...crni me zove..da mi oznoji dlanove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
zanima dal je registracija na lfs.net besplatna? kako da otkljućam da dobijem full verziju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Registracija je besplatna, ali S2 licenca nije. Imaš sve na www.liveforspeed.net. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|