|
![]() |
#10471 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10472 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#10473 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
baš sad jedem čokolino !!! ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10477 |
Super Moderators
|
Pica sjedi doma, bulji u novu telku i gleda BB, tak mu i treba kad neće neđu ljude ![]() Malo me je počela zezat žgaravica ali sam to na vrijeme spriječio šnitom raženog namazanom sa sirom od šampinjona i dvije šnite prešane, sad je ok...
![]() |
#10478 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
jučer sam kupila kajmak i navečer sam se udavila u tome i kiflama ![]() ne moram ni reci da sam lose spavala ![]() tako da se sada lijecim čajem od mente...a za doručak sam poklopala samo jednu šnitu tosta i sira + ![]()
![]() |
#10480 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
I vi ste mi neke Žderonje. Ja sam se digao iz kreveta u pola dva ujutro jer sam bio gladan. Jeo sam posebnu sa kajmakom, a onda sam si još napravio i zdjelicu čokolina. Spavao sam prekrasno da se nisam morao dva puta dizati na pišanje jer se je navečer u birtiji zarundalo, a bubrezi mi rade ko hidrocentrala. Sad pijem nescaffe jer sam se digao u pola jedanaest i brusim se za mahune na čušpajz sa dodatkom mesine koje ću papati za nekih sat vremena
![]() |
#10483 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
bože..e lungić..dođe 25kn ali je tako prokleto dobar u njega sam stavio; luk zelenu salatu kisele krastavce kečap majonezu ajvar. sada jednu pivu i idem leći dolje ispod stola u kabele i odspavati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10485 |
Super Moderators
|
Danas suha hrana. Dobil sam kolut sira iz Ercegovine, imam špeka, kobasica i feferona. Ajvara. Kruha. Čist dosta da se ubijem ko zadnja njasvi ![]()
![]() |
#10487 |
Super Moderators
|
Njubaro. Odi si kupi poštenu grafu i vježbaj malo-ovak mi se dobar dio forumaša hvali kak te napucavaju u COD-u i Quake Wars-u ![]()
![]() |
#10488 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Blah, kako da upucam nekog kad mi slika sva blijeda i nazubljena ![]() Nego, dosta o ajvaru i špeku, dajte malo egzotike ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10489 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10490 |
Super Moderators
|
Egzotika se radi kad se hoćeš guštati a ne kad si gladan ko sacpra ![]() Osim toga-već godinama je fakat egzotika dobit dobar i kvalitetan špek, pojest dobar domaći ajvar i slično... Za grafu se slažem ![]()
![]() |
#10492 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Kad smo kod špeka, našla mama opet još jednu zamrznutu tablu, a pošto tata više ne jede finu hranu zbog dijete i šećera, guštam se sama sa špekecom, koji se valjda ne bude odrazio na haljini sutra kad se udajemo ![]() aamof idem prvo poluvrijeme provest sa špekom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10493 |
PizzoZder
|
Upravo se pece jedna pizza capriciosa za mene, Dinamo vodiiii ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10495 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
nema trave --> nema zainteresiranih
![]() |
![]() |
#10496 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10498 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Sad je pao kebab na savskom mostu. E zgazio sam se ko puajcek, bilo je jedno pol kile mesa....kad aljbanac trpa onda ne ostanes gladan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10500 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
sad sam došel sa probe...a proba je izgledala tak da smo si pekli kestene, i pili mošt...ova noć bude napeta... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|