|
![]() |
#61 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Traba li tebi četverojezgraš ili ne? Ako radiš sa aplikacijama koje dosta benificiraju od 4 jezgre uzmi C2Q, a ako ne onda uzmi nekaj drugo. Ako ti samo treba CPU za surfat net-om, slušat mp3-ce i igrat igre uzmi E4400
![]() |
#63 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Jer je medju najisplativijima, a ako ga naclockas prakticki nema razlike izmedju njega i drugih (osjetno) skupljih, poput E6750.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
heh 900kn....FSB800mhz bus.....ovako matičnu sam već uzeo,Gigabyte P35C-ds3r,a e6750 ima FSB1333mhz bus...nekako sam puno bliži 6750!:-D bez obzira što je skuplji 500kn...naklokat ću i njega...pa nevirujem baš da mu e4400 može doć blizu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
ja nisam reka da nemože...nego nemogu virovat da može! i ne pravim se pametan...da se pravim pametan ja nebih pitao za savjer nego bi davao savjete! ![]() btw. u ovom tvom strašnom testu...ja nisam baš vidio da se spominje E6750? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
uzmi što ti srce želi i kolko imaš love,meni je moje zadovoljstvo najbitnije, pogotovo ako stojim dobro financijski taj tren,što got uzmeš nečeš požaliti od predloženog ali ti odluči.osobno bih uzeo ili e6750 ili q6600 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
zato kaj tamo nije bilo E6750 (još nije bio izašao - i imaš nekaj protiv tog testa?) ali imaš E6600 koji radi na 3,3 i 3,5GHz a sumnjam da ćeš ići više od toga na zrak 24/7 sa E6750 u glavnom tvoje pare-tvoj izbor, mi samo dajemo savjete što je isplativije u tvom slučaju E4400 bi bilo najlogičniji izbor a sad ako imaš dubok džep uzmi ti i X6850 nama je tak svejedno.
![]() |
#69 | |
Premium
|
Citiraj:
ne nije nego je ovo ![]() http://img66.imageshack.us/img66/3807/prvakli2.gif http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=241091 ![]() ps zahvaljujem prijateljima Razeru i Puški na savjetima i podršci ![]() idem spavati kasno je
Zadnje izmijenjeno od: dugixy1. 11.09.2007. u 05:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Što reći nego, svaka čast ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
E6750 G0 ces navuci cca 15% vise od nekog E4xxx, i uz duplo vise cachea, itekako ces osjetiti razliku u igrama. Subjektivan dojam, brzina ucitavanja tekstura, mapa, objekata, lag, te na kraju i taj omrazeni fps (iako, da budemo posteni, tu je razlika najmanja, a svi se bas najvise kace na njega), sve je na strani veceg brata.
![]() |
#73 |
.
|
Na kraju product coda piše SLA9V. EDIT: ne, to je samo u slučaju E6750 proceva, u slučaju Q6600, na kraju piše SLACR. Zadnje izmijenjeno od: Razer. 16.09.2007. u 15:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premium
|
ma pokreni cpu-z on če ti reči jel g0 ili b3 edit ako je kupljen početkom godine to je 99 posto b3 ako je slučajno g0 moja preporuka je da igraš loto ![]() ![]()
![]() |
#77 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
.
|
Da si iz Hrvatske možda bi i bio, ovako je ''samo'' jedan odličan rezultat ![]() Btw, samo da velim, ploče (Asus Blitz) nije bilo u HR do jučer, tako da je benchanje u ponedjeljak, a tad ćemo i objaviti i nove rezultate ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Prečupavi mod
|
Evo stigao i moj dugo ocekivani buduci ljubimac, kupljen u ADM-u: http://public.carnet.hr/~msuvak/hw/q6600 Mislim da ce se posteno oznojit, kao sto se Presler znojio ovih godinu i nesto ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Prečupavi mod
|
Da, rekao mi je gospon iz Losta da su se doslovce razgrabile ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
.
|
Svašta, kao da ih dijele džaba... @SU - nabavila se grafa, čujem, proc je tu, jel se to neke ljute reze spremaju? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Prečupavi mod
|
O da Razer, slazem pakleni stroj ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Emu miša, prvi sam se dočepao G0, a zadnji ga budem upogonio. Eno, tak mi je jučer stigla matična iz MSana (naime, prve 2 su bile oštećene u transportu, pa dok sam se izyebo s njima, i dok je stigla nova posiljka, a nisam htio nijednu drugu osim P5K WS) Sinoć sam ponovo upogonio vodeno, skratio cijevi, promjenio pumpu za istu (koja je tisa, al hebemu, malo sam je zveknuo pri instalaciji u kuciste, i sad mi se cini da je i glasnija nego ona koju sam reklamirao). Spojio sam na grubo najosnovnije, Zapalio i ko Bog. BIOS je rekao 26C na CPU-u. Danas popodne ću ispicajzlit kućište, i još si moram razmislit dal da stavim WinXPPRO 32bit, ili 64bit. I razmišljam, dal da si ostavim TT 750W-10mj garancije ili Corsair 520W-59mj garancije. Draži mi je TT jer je on bio ljubav na prvi pogled, a Corsair ipak ima 5g garancije.
![]() |
#86 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ev, konačno sam skužio donekle većinu funkcija na ploči, posložio sve kak mi paše... ALI, što treba isključiti u BIOSu da frekvencija procesora bude stabilna, varira mi između 1600MHz i 2400MHz... Malo je 1600, malo 2400MHz, odnosno kad nešto radim skoči na više, a kad je CPU idle, padne na 1600MHz, se moze to kako isključiti?
![]() |
#87 |
.
|
EIST (ili Intel Speedstep) i C1E. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
destabilizator provokator
Datum registracije: Aug 2007