|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Intel MBO-kakve su?
Pozdrav svima. Evo nakon dugo vremena ja sam se upustio ponovo u vode desktop racunala i namjeravam si sloziti nesto. Procesor bi najvjerojatnije bio Intel E2160.. Citam tu na forumu razne postove o svemu pomalo i sada se pitam, a sta je sa Intel maticnim plocama? Ne vidim da ih itko bas spominje, uglavnom Asus, Gigabyte i sl. Zar su ove Intelove lose? Gledao sam njihove karakteristike i spec pa mi se ne cine lose. Nekako imam dojam da bi bile dobar par Intelica i Intel... sto vi mislite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
odlicne su intelovke, al ekipa ih vecinom nema jer nemaju OC mogucnosti, osim bx2 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() Znaci na ovak necemu (http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.306.167 ) se ovaj E2160 ne bi dao bas klokat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Hmmm.... sad, ove ploce sto se daju fino klokat koliko vidim su skupe . A ovaj E2160 po defaultu mi je nekak malo... Mozda da odem ipak na AMD, mozda oni po defoultu nude ipak nesto jace performanse uz neku plocu oko 600-700 kn..?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Lexus rida'
Datum registracije: Jul 2007
|
Intel je Intel. To ti je dovoljno! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
bx2 je dobra al preskupa. sto se tice ostalih intelica fenomenalne ploce za upiknuti proc i zaboraviti na njih. i taq ce raditi godinama...
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
odlicne ploce nema overclocka(osim bx2) ali za normalnog korisnika koga to ni ne zanima super izbor ![]() Zadnje izmijenjeno od: stopalo9. 05.08.2007. u 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() bx2 je 1300-1400kn i u usporedbi sa bilo kojim gigabyteom je... je... ah vidjet ćeš i sam kad si dovedeš to čudo u kućište. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle nemam iskusta sa novijim pločama iz Intela jer sam duugo na AMDu ali što se onih iz PII/PIII ere tiče mogu ti reći da baš i nisam bio impresioniran njima, posebno kada mi nisu htjele preopznati disk na serveru kojeg smo imali u školi niti opisati ti nemogu kolko smo se da pristiš i*** s tim dok je problem rješen i to na PII ploči problem prepoznavanja diska većeg od 8GB? cmon...
![]() |
#22 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
naravno da ne čini, gigabyte je sigurno isplativija kupovina. p.s. pitaj bubbu zakaj je nakon sto godina tyan-ica i sl. ploča odabrao baš badaxe2 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|