|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Powercolor 1950pro 512 agp
Kupio sam doticnu karticu i zamjenio svoj stari ATI 9550 s njom i ne vidim razlike . Mozda sam nesto zeznuo ili lose podesio . Samo mi u jednoj igrici znakovi na cesti onak se zamute ko da ode u warp ( to je jedina razlika kaj vidim) Prijedlog ; kako da ju opteretim , i na cemu se vidi ta razlika ??? Mislim filmici mi i dalje zapinju , jedino kaj se slike brže otvaraju . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
odvrti neki 3dmark pa javi rez. koja je konfiguracija i koje napajanje? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
bilo bi zgodno da napises koju konfu imas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
B-Linkova ideja mi se najviše sviđa . Spojio sam dodatno napajanje na karticu i potpuno sam siguran da je kartica dobro nalegla u AGP utor ( imao sav vec sličnih nuspojava) Mislim da mi se nešto kolje u kompu ali ne znam što . |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
3dmark06 veli 3168 bodova ??? Ja sam apsolutni tudum za to podesit . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Nevjerojatno! Imate daleko bolje rezultate nego ekipa na: http://www.digit-life.com/articles2/...1280-pcie.html Na koju foru? Rezolucija 640x480? čak i naša ekipa sa Pceksperta ima totalno šugave rezultate u usporedbi sa vama dvojicom: http://www.pcekspert.com/articles/502-7.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Bolje bi bilo da si probao odvrtit '05, on nije ovisan toliko o procu. To je onako dosta slaba reza za tu karticu. Ne znam, probaj u BIOS-u AGP Apperture size stavit na 256MB. Jesi napravio Format, ili barem očistio drivere s DriverCleaner-om i ponovo ih instalirao - najnovije 7.3 Catalyste? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Vjerojatno treba očistiti windowse. evo ja sam neki dan upiknuo 7900GS i dobio sam 4150bodova u 3DMark06, s tim da je ta reza u biti dosta slaba..i to zato sto imam WinXP kroz koje je proslo par ploca i 4 graficke bez reinstalacije! Sa reinstallom predvidjam da cu imati oko 4500, no ne da mi se to raditi sada ![]() Vidim da cak pokretac teme ima istu plocu kao i ja ![]() No, obavezno staviti friški Win za postizanje boljih score-ova...
![]() |
#20 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ajd dobro. Ali meni je bez veze uzimati ukupni rezultat kod 06-ice, kad mu pribraja i rezultat proca. Osim samog madonion site-a, skoro nitko kod testiranja grafičkih ne stavlja taj podatak |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
#23 |
Registered User
|
Reza 1650 x 1050 anti uključen ne znam podesiti to je to jel ima tko da mi to podesi , sklaibrira monitor i to ??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|