![]() |
Powercolor 1950pro 512 agp
Kupio sam doticnu karticu i zamjenio svoj stari ATI 9550 s njom i ne vidim razlike . Mozda sam nesto zeznuo ili lose podesio .
Samo mi u jednoj igrici znakovi na cesti onak se zamute ko da ode u warp ( to je jedina razlika kaj vidim) Prijedlog ; kako da ju opteretim , i na cemu se vidi ta razlika ??? Mislim filmici mi i dalje zapinju , jedino kaj se slike brže otvaraju . |
odvrti neki 3dmark pa javi rez. koja je konfiguracija i koje napajanje?
|
|
Jesi micao drivere sa DriverCleanerom, čistu instalaciju Windowsa možda? Izvrti neki Mark kako je Gilbert5 predložio i zalijepi screenshot tu, najlakše ćemo ti moć reć kako ti grafa zapravo radi.
|
3dMark06 mi prvo neke hiroglife u oliku žutih linija i nekih točkica šta idu između toga lijevo desno i penju se gore a onda mi ugasi monitor i piše nema signala ???
Stvarno sam baksuz:hitthewal: |
bilo bi zgodno da napises koju konfu imas.
|
Ne gine ti format c: i onda sve ispočetka fino instaliraj najzadnje drivere i piči, ovak češ puno vremena potrošit (pogotovo ak neznaš šta radiš), a nećeš niš napravit!!
|
Jesi spojio dodatni konektor za napajanje na kartici?
Malo prodrmaj i karticu u AGP slotu, zvuči glupo ali na dosta ploča grafičke prilično loše (labavo) stoje i zna uzrokovati probleme |
B-Linkova ideja mi se najviše sviđa . Spojio sam dodatno napajanje na karticu i potpuno sam siguran da je kartica dobro nalegla u AGP utor ( imao sav vec sličnih nuspojava) Mislim da mi se nešto kolje u kompu ali ne znam što .
|
3dmark06 veli 3168 bodova ??? Ja sam apsolutni tudum za to podesit .
|
Meni to zvuči kao jako dobar rezultat
|
Citiraj:
??? Ne znam baš, ja sam sa 7600GT imao više |
Citiraj:
|
Nevjerojatno! Imate daleko bolje rezultate nego ekipa na:
http://www.digit-life.com/articles2/...1280-pcie.html Na koju foru? Rezolucija 640x480? čak i naša ekipa sa Pceksperta ima totalno šugave rezultate u usporedbi sa vama dvojicom: http://www.pcekspert.com/articles/502-7.html |
Bez obzira na agp, trebao bi imati puno više...kako Minox kaže oko 5k.
Ja sam imao 4000 sa 7600GT |
Još uvijek mi nije jasno kako sa tako slabim karticama imate rezultate kao 8800GTX Ultra?
|
Citiraj:
Zabrijo si totalno...hočeš SS možda? |
Citiraj:
Bolje bi bilo da si probao odvrtit '05, on nije ovisan toliko o procu. To je onako dosta slaba reza za tu karticu. Ne znam, probaj u BIOS-u AGP Apperture size stavit na 256MB. Jesi napravio Format, ili barem očistio drivere s DriverCleaner-om i ponovo ih instalirao - najnovije 7.3 Catalyste? |
Vjerojatno treba očistiti windowse. evo ja sam neki dan upiknuo 7900GS i dobio sam 4150bodova u 3DMark06, s tim da je ta reza u biti dosta slaba..i to zato sto imam WinXP kroz koje je proslo par ploca i 4 graficke bez reinstalacije! Sa reinstallom predvidjam da cu imati oko 4500, no ne da mi se to raditi sada :D
Vidim da cak pokretac teme ima istu plocu kao i ja ;) X1950Pro bi trebala biti nesto jaca od moje, trebao bi dobiti barem 4700 bodova ako su friški Win... vjerojatno je moguce i oko 5000 jer je grafa sa 512MB RAM-a na sebi. No, obavezno staviti friški Win za postizanje boljih score-ova... |
Citiraj:
|
Ma to mi je na staroj konfi ovu novu još nisam zašarafio ljen sam .
Zašto mi je na WOW-u onako kao da je slika od kockica , nije ono baš 100% čisto ??? |
Citiraj:
|
Reza 1650 x 1050 anti uključen ne znam podesiti to je to jel ima tko da mi to podesi , sklaibrira monitor i to ???
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:02. |