|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Vista install eror...
Prvo sam mislio da mi je mod.izbrisao temu,ali pošto vidim da je bilo problema sa serverom,evo pokušat ću ponovo...Dakle,kad počnem istalaciju Viste ,na točno 48% instalacije,pojavi mi se sljedeća poruka: "“Windows cannot copy files required for installation. The files may be corrupt or missing. Make sure all files required for installation are available, and restart the installation. Error code 0x80070241.” Jel'ima ko kakvih iskustava..Unaprijed zahvaljujem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Vjerojatno se DVD izgrebao ili nešta. Ili se javiti Microsoftu ( ![]() Jesi prije instaliravao sa tog DVD-a bez problema ili ti je ovo first time ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Skenirao sam comp.i kompatibilan je sa sustavom Widows Vista.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Huh, onda nekaj ne valja očito. Ali koliko sam ja čitao, problema sa Vistom uopće nećeš imat, a ako buš imao, onda će to početi odmah ![]() Vrlo vjerojatno ti spadaš u ovu drugu skupinu... Ja sam prošao instalaciju i 32-bitnih i 64-bitnih i radila je super Vista. A ovaj error može biti onak sve, od pukog slučaja da te Vista ne voli ili je stvarno možda DVD-ROM u igri ? EDIT: Ja pretpostavljam da radiš kako tutix veli, da ne ideš na neki update ili takve fore, već clean install. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Nikakv update već clean install...Uvijek dođe do 48"% instalacije i onda mi izbaci onu gore poruku"Error code 0x80070241.”... Mislim valjda mu ne pravi problem to što hoću instalirati na E particiju,a ne na C di mi je XP,kojeg naravno želim zadržati.. Inače kanta mi ima 160 GB harda i podjeljen je na tri particije... tutix,ja sam instalaciju započinjao iz windowsa???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa ne znam, to ti meni moraš reć, jesi li? Ti možeš napravit Clean instalaciju a da ju započneš u XP-u jel. Citiraj:
Kužiš postoji bug kad kreneš instalaciju iz nekih Windows-a zbog ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
E pa onda odeš fino u BIOS (F2, Del), Primary Boot device - namjestiš na DVD-ROM, sejvaš promjene, ubaciš DVD i probaš. Pucam na ovo (sa Microsftovog Technet foruma): Citiraj:
link |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium