|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ne jer tvoje u kombinaciji ima tek 285W a to je 23,75A na +12V a njegov ima 28A što daje 336W na +12V ![]() u biti da sad ne spamam imaš sve ovdje objašnjeno http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=48485
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#33 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Nope, Stalker je meni radio loše zato što nisam skinuo novu zakrpu, u biti sa 8800 GTS mi radi još gore, ali zato sve ostale igre (osim vegasa) XTX je vrtila bez problema...sve na 1280*1024 sa AA i AF full... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
@Gumby Odi na http://www.techpowerup.com/systool/ skini prog i vidi koliko ti grafa "povuče" u 3dmark-u.Meni 28A,a trebalo bi 30A?Nisan stručnjak za struju,ali mislim da je meni i tebi slabo napajanje.
![]() |
#35 |
Moderator
|
Vidi piNheaD moja cijela konfa vuče 13.5A sa +12V raila tak da priče kako ta grafa vuče 30A objesi mačku o rep X1950XTX po kalkulatorima vuče 127W X1900XT vuće 100W EDIT izračunajte si ovdje koliko trebate A i W http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63844
![]() |
#40 |
Moderator
|
ovaj vikend imam posla tako da mislim da neću moći testirati ništa osim onoga što mi je zasad na stolu, no budem pokušao ulovit malo vremena ![]()
![]() |
#41 |
Gamer 2 the Bone
|
@ Wolverine E vidiš, ja sa svojim E6600 nemrem prebacit 3.3 GHz i ne kontam jel stvar u procesoru (lošiji primjerak) ili nečem drugom. Budući da si ti svog glatko nafrljio na 3,51 na asusici, mož'd bi se mogli dogovorit da probaš piknut mog da vidimo jel ide isto toliko? Da znam jel me koči CPU il matična... Samo sa vremenom sam uvijek na Vi pa možda jednom ako se odlučim, stisnem ti PM? Vjerojatno ne (barem ne uskoro) ali...hmmm? Ako bih uhvatio vremena, jel postoji ta mogućnost?
![]() |
#43 |
Moderator
|
evo dotična grijalica je kod mene i kod mene u pravilu radi kako treba kažem u pravilu zato što kod mene zeza u SeriosSam2 gdje ne može normalno prikazivati HDR no u 3DM normalno radi. Također sam probai o F.E.A.R. i vrti ga čist pristojno. dakle da rezimiram Konfa 1 DFI LP NF4Ultra-D AMD 3700+ @2.8GHz 2x 512MB Crucial Ballistix DDR400 @DDR510 2,5-2-2-6 2x 250GB HDD Optika Audigy2 PlatinumEX X1950XTX / driveri 7.4 napajanje - Antec NeoHE 430W 3DM05 ![]() 3DM06 ![]() kao što vidite sve je to radilo savršeno normalno na 430W napajanju (nomoram naglasiti da je ono ipak snažnije od gilbertovog 500W BS-a) koje se nije pošteno ni zagrijalo a vrtio sam po četiri puta 3DM05 i 3DM06 rezultati nisu padali, čak su u drugom krugu bili i koji bod bolji Konfa 2 Asus P5B-E Plus Intel E6600 @ 2.4GHz i 3.0GHz 2x 1GB Crucial Ballistix DDR2 667 @ 667 3-3-3-9 i 833 4-4-4-12 80GB HDD optika X1950XTX / driveri 7.4 napajanje Corsair HX520W evo rezultata 3DM05 ![]() @3.0GHz ![]() 3DM06 ![]() @3.0GHz ![]() SS2 X1950XTX ![]() 8800GTS 320 ![]() btw evo što mislim pod problemi sa HDR-om an ATI-u X1950XTX ![]() 8800GTS 320 ![]() sad dal su to dobre reze za X1950XTX ne znam ali znam da su u rangu sa mojom modanom 7900GT, no nikakvih padova u performansama nije bilo. sve sam testove vrtio 4-5 puta, 3DM arkovi su se vrtili na C2D konfi 5 puta svaki i uvijek bi bili rezultati u okviru +-100bodova
![]() |
#44 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Slabe su to reze, kaj je nisi clocknuo malo ? Do koliko joj ide GPU?
![]() |
#45 |
Agent 0
|
Svaka čest Wolv na trudu!!! Rezultati 3dmark-a su slični sa mojima kad sam ju testirao...Sam da naglasim da je "grijalica" 10-15 stupnjeva hladnija od x1900xtx i full tiša- pa si zamisli kakva je X1900...Drago mi je kaj je ispravna al nek sad neko Gumby-u pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Moderator
|
Kartica nije moja stoga se neću igrat s njom, radila je na default postavkama a to je 650/1000 grafa je i ovako uvijek oko 70-90°C a kad je vent na 100% na oko 75°C 8800GTS je full tiša i puno hladnija no opet....nećemo ATI vs nVidia sad. Što se tiće problema kod Gumby-a stvarno ne znam što bi moglo biti osim da jednostavno zezaju driveri ili profili... stvarno ne znam što bi moglo kod njega biti problem. Ako želi ja mu dam svoju 7900GT da proba kako će mu ona raditi no ne znam koliko bi mu to pomoglo. Kako se vidi radila je na dvije potpuno različite konfe sa dva različita napajanja i problema nije bilo, bar ne onih koji su opisivani ranije. Jedino me brine HDR u SS2 koji kako slika pokazuje je komatozan to jaja
![]() |
#47 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
To sa HDR-om ti može biti do revizije drivera. Ja sam npr. sa GTSicom od pet verzija drivera imao problema u Far Cry-u sa dvije...sa Oblivionom slična priča. Kaj se tiče hlađenja-na Endiviji se cooler skoro ni ne čuje a hladi ok...kaj je-je ![]()
![]() |
#48 |
Moderator
|
to sam i mislio da je do drivera prvi puta kad sam vidio bilo je WTF? no OK kaj je tu je
![]() |
#49 |
Guest
|
zato i postoji accelero x2 koji se nis ne cuje i drzi na 50 C ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Prvo, puno hvala Wolverineu na trudu, svaka cast! ![]() Drugo, sad sam tek lud, ne znam vise sta da probam. Idem cackati pa cu vidjeti sto ce ispasti.
![]() |
Uređivanje | |
|
|