|
![]() |
#9393 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Heheheh ![]() Nabacit ćemo na ruku pa vidjet tko je muž ![]() ![]() Šalim se...A ebiga...Kad nešto radim onda radim kako treba, samo odbildanja nema ništa, 70% toga je u prehrani.... ![]() sad za desert posni sir izmiksan sa vocnim jogurtom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9394 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9395 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Prvak Europe u Judu ima 130 kg. A sad upravo listam Azijsku kuharicu pa ću ti naći neki recept tipa papagaj u umaku od kiwija.
![]() |
![]() |
#9397 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
i jel ti uspijeva barem? kolko kalorija ti pucas dnevno? čut ćemo se na icq... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9402 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9405 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dajte da vas vratim u normalu. danas sma odledila opet jedan od "zadnjih" špekova iz škrinje. Doručak, ručak i pretpostavljam večera ![]() Bila sam veggie godinu dana - save the animals i taj shit, jel, needless to say izgledala sam ko kostur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9406 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
nutricionisti, makrobiotičari, vegoši, sve je to za potrpat u plinsku komoru ![]() ja imam par zakona kojih se držim 1. dijeta uvijek počinje sutra 2. ručak nije ručak ak nemam mrtvu životinju na tanjuru 3. jedna večera je dobra, dvije su još bolje 4. ne idi spavat prije neg pojedeš milka čokoladu ali j.ga opet imam 65kg Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9407 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() OT-sutra za ručak grah+zelje ![]() i ti sebe nazivaš žderonjom? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9408 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9409 |
Moderator
|
Nisam mogao ovo više čitat. Narezao sam si jegera i uz to sir s vrhnjem. Tko voli nek proba Međimurko vrhnje i njihov sir. Sir je u vrećici i onako full mekan i malo sirutke. Skoro pa ko friški domaći.
![]() |
#9410 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#9412 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ni moj metabolizam nije takav ![]() ![]() ...kad smo kod toga, za dorucak sam maznula dvije snite pravog kukuruznig kruha (sipa se uzasno ) i kuhani prsut...uz ![]() kaj cu za rucak nemam pojma....još razmišljam ![]() apropo vegetarijanizma....ja da ne jedem meso ne da bi bila debela, nego bi imala 150 kila....jer se ja ne mogu najest samo od povrca...i onda bi stalno jela nekaj slatko i kruh i tak nekaj... plus to...kad jedem puno ugljikohidrata onda sam sva troma...dok od meseka nikad nisam troma ![]() plus to, seitan i soja su mi ODVRATNI ![]() no, to ne znaci da se mora kuhati hrana na puno masnoce ili slicno...moze se kuhati i relativno zdravo, mesno, i ukusno ![]()
![]() |
#9414 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#9416 | |
Moderator
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthrea...622#post725622
![]() |
![]() |
#9417 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() pravi si ! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9418 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Ta-ko...fairy je bila ok. ali ovi su ga počeli opako brijat po pahuljicama ![]() Osim toga fairy je žensko+kaj ima ATI u kompu pa joj tu i tamo progledam kroz prste ![]() Jučer su bili pohani teleći krmići+krumpač šalata, danas paprika i pire...
![]() |
![]() |
#9420 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Bio je i moj metabolizam takav do koje 28. godinice, mogel sam trpati u sebe ko nesit a izgledal sam ko gladno dijete bijafre! Onda je malo po malo krenulo na bolje, mislim da sam još uvijek top ten +100 demolitona. Ima znači i za tebe šanse da za koju godinicu ličiš na pravog muškarca! |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|