|
![]() |
#1 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Cooler za E6600 (OC'd)?
Danas ću uzet E6600 (namjeravam ga nabit na 3.2, 3.4 ako bude išlo, u kombinaciji sa Gigabyte 650i DS4 matičnom pločom... Zanima me koji bi mi cooler najbolje odgovarao... Na izbor su: Thermaltake Blue Orb FX Al Cooler Zalman 9500LED Cooler Thermaltake Sonic Tower rev.2 Ili bilo koji drugi iz Ve-Milove ponude (uzimam još stvari, sve na čekove pa mora bit Ve-Mil). Hvala...
![]() |
#2 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
big typhoon ak imaju? ja sam prezadovoljan
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Gamer 2 the Bone
|
Evo linky šta sve imaju... Čini se da je Big Typhoon VX među jačima... http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp...njaci&c=c20107
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Jan 2007
|
Frezer 7 pro, a evo i zašto: Nije preskup, lako se stavlja, nista se necuje, doticni hladi u mom kompu isti procesor na 3GHz, temperatura jezgre u zatvorenom kucistu nikad u ful load ne prelazi 51 C, dok je u idle oko 40C pri temp sobe od 27c. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Gamer 2 the Bone
|
Ninju i Freezer 7 ionako nemaju u Vem'lu...čini se da ću ić na tower jer je dobar ili Zalmana jer je lijep...imam bočnu pleksi stranicu, pa nek se blešči... ![]() Oće mi tower virit iz kućišta? ![]()
![]() |
#10 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Neće
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Gamer 2 the Bone
|
Čini se da će tako i bit...vent mogu naknadno samo zakačit, bez da išta iskopčavam jel' da? 3 sekunde posla, čini mi se...i zašto vent ne dolazi s njim? Btw, prodajem ovu matičnu, proc i cooler ako koga zanima, imate u prodaja... ![]()
![]() |
#13 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
1. TT big typhoon. zašto? -zato što odlično odrađuje svoj posao (hladi) -uz njega dobiješ full tihi vent koji ako još staviš na 7V nema šanse da čuješ -problem je jedino malo komplicirana ugradnja -zavisi od layouta matične postoji mogućnost da ti malo piri i po ramima ![]() 2. Sonic Tower -odlično odražuje posao (hladi) -kolko sam skužio isto ima "kompliciranu" ugradnju (nije da se zakvači i to je to) -ne dobiješ vent uz njega -bilo je slučajeva da je baza bila loše obrađena -prednost je što možeš sam odrediti gdje će ti zrak ići...tj.usmjeriš vent gdje želiš da ti puše 3. Freezer 7pro -jako dobro hladi -lako se montira -jeftiniji je od big typhoona i od sonica lp edit: nemoj uzimati TT big typhoon vx nego si uzmi običan (stariji) tt big typhoon ima bolji način montaže i ima bolji vent ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#15 | |
Gamer 2 the Bone
|
Citiraj:
![]() Ovi u reviewu matične su uspjeli nešto slično, imam vrhunsku memoriju, čini se samo da ovisi koji primjerak prockasa ću ubost...ali i najlošiji treba ić bar do 3.0. Ali ovo je već ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Od svega u Ve-Milu uzmi ili BogTyphoon ili SonicTower - koji ti se više sviđa oba coolera su odlična Zalmana nemoj jer je neisplativ i ne hladi tako dobro
![]() |
#17 |
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Hmm, malo citao o ovom novom Thermaltake-ovom V1 cooler-u koji je dobavljiv ovdje i mislim da osim sto super izgleda i dobro hladi !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() Battle of the Titans: Super Coolers TEST 25 CPU coolers Scythe Ninja vs. Sonic Tower ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|