![]() |
Cooler za E6600 (OC'd)?
Danas ću uzet E6600 (namjeravam ga nabit na 3.2, 3.4 ako bude išlo, u kombinaciji sa Gigabyte 650i DS4 matičnom pločom...
Zanima me koji bi mi cooler najbolje odgovarao... Na izbor su: Thermaltake Blue Orb FX Al Cooler Zalman 9500LED Cooler Thermaltake Sonic Tower rev.2 Ili bilo koji drugi iz Ve-Milove ponude (uzimam još stvari, sve na čekove pa mora bit Ve-Mil). Hvala... |
big typhoon ak imaju? ja sam prezadovoljan
|
Thermaltake Sonic Tower rev.2 + GT120mm @7V
|
Evo linky šta sve imaju...
Čini se da je Big Typhoon VX među jačima... http://www.ve-mil.hr/Cjenik.aspx#Grp...njaci&c=c20107 |
9500 led najbolji izbor
|
Citiraj:
|
EDIT: Sad vidjeh da mora bit Ve-mil
Sonic definitivno. |
Frezer 7 pro, a evo i zašto:
Nije preskup, lako se stavlja, nista se necuje, doticni hladi u mom kompu isti procesor na 3GHz, temperatura jezgre u zatvorenom kucistu nikad u ful load ne prelazi 51 C, dok je u idle oko 40C pri temp sobe od 27c. |
Ninju i Freezer 7 ionako nemaju u Vem'lu...čini se da ću ić na tower jer je dobar ili Zalmana jer je lijep...imam bočnu pleksi stranicu, pa nek se blešči...:D
Oće mi tower virit iz kućišta?:lol2: |
Neće
|
Ma ubodi ST, gore neki dobar 120 mm vent i ćeraj :D
|
Čini se da će tako i bit...vent mogu naknadno samo zakačit, bez da išta iskopčavam jel' da? 3 sekunde posla, čini mi se...i zašto vent ne dolazi s njim?
Btw, prodajem ovu matičnu, proc i cooler ako koga zanima, imate u prodaja...:D |
1. TT big typhoon.
zašto? -zato što odlično odrađuje svoj posao (hladi) -uz njega dobiješ full tihi vent koji ako još staviš na 7V nema šanse da čuješ -problem je jedino malo komplicirana ugradnja -zavisi od layouta matične postoji mogućnost da ti malo piri i po ramima :) (kao što je slučaj kod mene) 2. Sonic Tower -odlično odražuje posao (hladi) -kolko sam skužio isto ima "kompliciranu" ugradnju (nije da se zakvači i to je to) -ne dobiješ vent uz njega -bilo je slučajeva da je baza bila loše obrađena -prednost je što možeš sam odrediti gdje će ti zrak ići...tj.usmjeriš vent gdje želiš da ti puše 3. Freezer 7pro -jako dobro hladi -lako se montira -jeftiniji je od big typhoona i od sonica lp edit: nemoj uzimati TT big typhoon vx nego si uzmi običan (stariji) tt big typhoon ima bolji način montaže i ima bolji vent :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovi u reviewu matične su uspjeli nešto slično, imam vrhunsku memoriju, čini se samo da ovisi koji primjerak prockasa ću ubost...ali i najlošiji treba ić bar do 3.0. Ali ovo je već :offtopic: ... |
Od svega u Ve-Milu uzmi ili BogTyphoon ili SonicTower - koji ti se više sviđa
oba coolera su odlična Zalmana nemoj jer je neisplativ i ne hladi tako dobro |
Thermaltake V1
Hmm, malo citao o ovom novom Thermaltake-ovom V1 cooler-u koji je dobavljiv ovdje i mislim da osim sto super izgleda i dobro hladi !!!
|
pa i nije baš da bajno hladi tek je 5-10°C bolji od stock coolera a košta 370kn
|
Citiraj:
Battle of the Titans: Super Coolers TEST 25 CPU coolers Scythe Ninja vs. Sonic Tower :kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:11. |