|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Ubuntu 6.10 - Problems...
evo ovak - prešao sam na linux točnije Ubuntu (6.10) jučer ![]() ![]() pa sad da idem na problem - trebao bih se spoijiti na net preko Gigaset USB Adaptera 108 koji se spaja na SE555 (nebitno) - gledao sam i vidio da se to može pomoću "ndiswrapper"-a.... --> http://www.linuxquestions.org/linux/...08_USB_Adapter sad kako instalirati (pravilno) taj ndiswrapper, instalirati drivere od usb adaptera (108) da sve normalno radi? probao sam svašta i stalno mi ode sve u k**** ![]() btw. trenutno je čisti ubuntu gore - bez ikakvih dodtaka i "mrdanja" po njmu ![]() puno hvala na svakoj pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
evo prešao sam na Ubuntu 6.06LTS jer sam vidio da drugi imaju podosta problema oko ovoga s 6.10 - i ja idem instalirat ubuntu, sve ok, instaliram ndiswrapper-utils i opet sve ok, instaliram ja ona 2 drivera koja treba instalirat za Gigaset USB Adapteter 108 i sve ok (driver present, hardver present - oba su ok) i sad idem ja gledat di mi je wlan0 a njega nigde :S nema mu ni traga ni glasa? di sam fulal??? :S |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|