![]() |
Ubuntu 6.10 - Problems...
evo ovak - prešao sam na linux točnije Ubuntu (6.10) jučer :D i sad ovo mi je već treći put da ju stavljam nanovo jer uvijek nekaj sprčkam totalka i pojavi mi se neki linuxov plavi ekran smrti :lol2:
pa sad da idem na problem - trebao bih se spoijiti na net preko Gigaset USB Adaptera 108 koji se spaja na SE555 (nebitno) - gledao sam i vidio da se to može pomoću "ndiswrapper"-a.... --> http://www.linuxquestions.org/linux/...08_USB_Adapter sad kako instalirati (pravilno) taj ndiswrapper, instalirati drivere od usb adaptera (108) da sve normalno radi? probao sam svašta i stalno mi ode sve u k**** :DualWiel: btw. trenutno je čisti ubuntu gore - bez ikakvih dodtaka i "mrdanja" po njmu :beer: puno hvala na svakoj pomoći :care: |
evo prešao sam na Ubuntu 6.06LTS jer sam vidio da drugi imaju podosta problema oko ovoga s 6.10 - i ja idem instalirat ubuntu, sve ok, instaliram ndiswrapper-utils i opet sve ok, instaliram ja ona 2 drivera koja treba instalirat za Gigaset USB Adapteter 108 i sve ok (driver present, hardver present - oba su ok) i sad idem ja gledat di mi je wlan0 a njega nigde :S nema mu ni traga ni glasa? di sam fulal??? :S
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:54. |