| 
 | |||||||||||
|  18.11.2003., 21:15 | #2 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2002 Lokacija: kuca 
				 | joj opet isto........... je meni se zalomilo da sam naisao na neke ispravne trgovce 
				__________________ | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  18.11.2003., 21:19 | #3 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2002 Lokacija: Zagreb, Hrvatska 
				 | Ja skoro sve naručujem iz Microline-a tj. od jednog tipa koji kod njih nabavlja i do sad nisam imao problema. Ja nešto naručim dobi sljedeći dan doma. Rikne hard disk sljedeći dan dođe drugi i tako par puta. I još mi su cijene puno manje nego u trgovini jel sve ide preko firme 
				__________________   | 
|   |   | 
|  18.11.2003., 21:29 | #4 | 
				 | eh pa to je drugo kad ide preko firme,trgovac te odmah gleda drugacije 
				__________________ | 
|   |   | 
|  18.11.2003., 21:45 | #5 | |
| .. Datum registracije: Oct 2001 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  18.11.2003., 21:54 | #6 | 
				 | pa kak zasto,nece oni odjebat neku firmu koja im je cest kupac i koji bas nisu zahtjevni. nego kad im ja dodjem i kazem hocu prije kupnje da pogledam proc da vidim jel mi odgovaraju oznake,i s takvima kao ja popizde  
				__________________ | 
|   |   | 
|  18.11.2003., 22:03 | #7 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2003 Lokacija: Ispred kompa 
				 | Ne meni je najbolje kad pocinju okretat ocima a onda da ih kaznim jos ih idem zaje***t! 
				__________________ | 
|   |   | 
|  19.11.2003., 00:36 | #8 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | Ma Hrvatska je jedan veliki shit Ovdje se nemože kupiti za male novce jeftina i kvalitetna roba.. a opet nemogu ti prodavači ispuniti svaku tvoju želju.. Ma sve je to koma.. najbolje je kupovat u Bosni :clap: (haha) MADE IN BOSNIA | 
|   |   | 
|  19.11.2003., 01:51 | #9 | 
| Headbangig Grunf! Datum registracije: Aug 2003 Lokacija: headbanger's ball 
				 | U Linksu su OK, i neokrecu ocima, ja sam dosao s kilerom u ruci i reko nadji mi kuciste u koje ovo pase, s tipom sam cuku vremena otvarao, rastavljao gurao probavao, sve da mu velim nemam sad pare... Tip je rekao nemas beda, tu sam da prodam i da ti pomognem. 
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | 
|   |   | 
|  19.11.2003., 02:03 | #10 | 
| bla Datum registracije: Jan 2003 Lokacija: Zagreb 
				 | yes, i agree - linkz team r0x0r my b0x0r | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  19.11.2003., 02:14 | #11 | |
				 | Citiraj: 
 radio sam ja sa msanom kad sam firmi slagao komp..istina da kad je cula za kog narucujem da se potrudila posro sam ja za 20.000kn morao kupiti komp s dosta toga sa strane..pa kad sam joj rekao da mi njena konfa ne stane u budjet me je pitala koliki je budzet,popricala s sefom i spustila cijenu na 19.987kn.. istina firma je uzela u tri mjeseca nekih 40 kompova od njih... ali ovi primjeri su jako rijetki..jako jako | |
|   |   | 
|  19.11.2003., 02:51 | #12 | 
| Premium Datum registracije: Nov 2002 Lokacija: Zagreb, Hrvatska 
				 | Ja kad sam im nosio matičnu (u Msan) nisam čak ni dugo čekao popravak s tim da je stari napomenuo kako je on projektirao onu njihovu zgradu. I još mu duguju neke pare 
				__________________   | 
|   |   | 
|  19.11.2003., 02:52 | #13 | |
				 | Citiraj: 

__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | |
|   |   | 
|  19.11.2003., 03:00 | #14 | 
| Premium Datum registracije: Dec 2002 Lokacija: zg 
				 | Svi prodavaci su normalni razlika je samo sto takav slucaj nije s kupcima     | 
|   |   | 
|  19.11.2003., 03:06 | #15 | 
				 | Da ko oni u HGspotovom skladistu koji baca komponente na stol skenira s 3km udljenosti i onda hiti taj jadni skener na stol... Pa nij eni cudo da im i najvise umiru kompovi, E stef treba mi disk, DVD, MBO i proc, Joza lovi... E stef pal mi je disk Ma nema beda joza...  
				__________________ Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S.  , Heavy Metal Thunder! Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!  Alfisti site, Alfisti forum | 
|   |   | 
|  19.11.2003., 10:30 | #16 | |
				 | Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  20.11.2003., 10:28 | #17 | 
| Premium Datum registracije: Sep 2002 Lokacija: Zagreb 
				 | Frend je imo post-it na cd-u i papirić mu je ostao u cd-romu. nije se htio zafrkavat s tim, nego je odnio u HG spot (nije imao garanciju, a da i je, to ne spada pod garanciju). i frajer mu je to za pola sata izvadio i nije mu ništa naplatio. tek tolko o HG spotu. | 
|   |   | 
|  21.11.2003., 12:27 | #18 | 
| Somewhere around Barstow Datum registracije: Nov 2001 Lokacija: Zagreb 
				 | Kad smo vec kod HGSpota, frend je poslao starog u HGspot po USR interni modem kojeg je bilo u cjeniku na webu (ne pitajte zasto je poslo starog), kad je stari dosao tamo uvalili su mu plasticnu kutiju od USR-a a unutra Motorola modem bez uputstva i drivera. Kaj bi sad oni njemu objasnili da oni tog vise nemaju na skladistu, lakse je uvaliti 70kn jeftiniji modem i to jos bez drivera i icega. | 
|   |   | 
|  21.11.2003., 12:31 | #19 | 
				 | Joj ja bi tipu bacio tu kutiju u glavu, i zatuko ga s racunom. Kaj se njihovg servisa tice na www.2crowded.com/forum imate rubriku Nasi ducani pogledajte pod HGspot moja iskustva s njima!Tek toliko Techno Megastore s TERRAlosim servisom!  
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |