PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Overclocking (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=2)
-   -   nasi trgovci... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=6678)

vodokotlic 18.11.2003. 20:04

nasi trgovci...

dakle kao sto svi znamo nasi trgovci racunalima su svi po redu stoka... mene samo zanima dal se mozda nekima zalomilo pa su normalni i ne zajebavaju narod...?

STRMX 18.11.2003. 20:15

joj opet isto...........
je meni se zalomilo da sam naisao na neke ispravne trgovce

cyberphere 18.11.2003. 20:19

Ja skoro sve naručujem iz Microline-a tj. od jednog tipa koji kod njih nabavlja i do sad nisam imao problema. Ja nešto naručim dobi sljedeći dan doma. Rikne hard disk sljedeći dan dođe drugi i tako par puta. I još mi su cijene puno manje nego u trgovini jel sve ide preko firme

STRMX 18.11.2003. 20:29

eh pa to je drugo kad ide preko firme,trgovac te odmah gleda drugacije

msvrtan 18.11.2003. 20:45

Citiraj:

Originally posted by STRMX
eh pa to je drugo kad ide preko firme,trgovac te odmah gleda drugacije
zasto?

STRMX 18.11.2003. 20:54

pa kak zasto,nece oni odjebat neku firmu koja im je cest kupac i koji bas nisu zahtjevni.
nego kad im ja dodjem i kazem hocu prije kupnje da pogledam proc da vidim jel mi odgovaraju oznake,i s takvima kao ja popizde:D

Bl@de 18.11.2003. 21:03

Ne meni je najbolje kad pocinju okretat ocima a onda da ih kaznim jos ih idem zaje***t!

Njusskallo 18.11.2003. 23:36

Ma Hrvatska je jedan veliki shit

Ovdje se nemože kupiti za male novce jeftina i kvalitetna roba..
a opet nemogu ti prodavači ispuniti svaku tvoju želju..

Ma sve je to koma.. najbolje je kupovat u Bosni

:clap: (haha)
MADE IN BOSNIA

Isus 19.11.2003. 00:51

U Linksu su OK, i neokrecu ocima, ja sam dosao s kilerom u ruci i reko nadji mi kuciste u koje ovo pase, s tipom sam cuku vremena otvarao, rastavljao gurao probavao, sve da mu velim nemam sad pare...
Tip je rekao nemas beda, tu sam da prodam i da ti pomognem.

MaxiS 19.11.2003. 01:03

yes, i agree - linkz team r0x0r my b0x0r

msvrtan 19.11.2003. 01:14

Citiraj:

Originally posted by STRMX
pa kak zasto,nece oni odjebat neku firmu koja im je cest kupac i koji bas nisu zahtjevni.
nego kad im ja dodjem i kazem hocu prije kupnje da pogledam proc da vidim jel mi odgovaraju oznake,i s takvima kao ja popizde:D

ma koja to firma narucuje puno kompova..uostalom gro firmi naruci komp jednom godisnje...

radio sam ja sa msanom kad sam firmi slagao komp..istina da kad je cula za kog narucujem da se potrudila posro sam ja za 20.000kn morao kupiti komp s dosta toga sa strane..pa kad sam joj rekao da mi njena konfa ne stane u budjet me je pitala koliki je budzet,popricala s sefom i spustila cijenu na 19.987kn..

istina firma je uzela u tri mjeseca nekih 40 kompova od njih...

ali ovi primjeri su jako rijetki..jako jako

cyberphere 19.11.2003. 01:51

Ja kad sam im nosio matičnu (u Msan) nisam čak ni dugo čekao popravak s tim da je stari napomenuo kako je on projektirao onu njihovu zgradu. I još mu duguju neke pare

Isus 19.11.2003. 01:52

Citiraj:

Originally posted by msvrtan

radio sam ja sa msanom kad sam firmi slagao komp..istina da kad je cula za kog narucujem da se potrudila posro sam ja za 20.000kn morao kupiti komp s dosta toga sa strane..pa kad sam joj rekao da mi njena konfa ne stane u budjet me je pitala koliki je budzet,popricala s sefom i spustila cijenu na 19.987kn..

Uf koji popust 13KN, stvrano su se isprsili....:D :rambo:

marac 19.11.2003. 02:00

Svi prodavaci su normalni razlika je samo sto takav slucaj nije s kupcima :rolleyes: :D

Isus 19.11.2003. 02:06

Da ko oni u HGspotovom skladistu koji baca komponente na stol skenira s 3km udljenosti i onda hiti taj jadni skener na stol...
Pa nij eni cudo da im i najvise umiru kompovi,
E stef treba mi disk, DVD, MBO i proc,
Joza lovi...
E stef pal mi je disk
Ma nema beda joza...:rambo:

msvrtan 19.11.2003. 09:30

Citiraj:

Originally posted by Isus
Uf koji popust 13KN, stvrano su se isprsili....:D :rambo:
da ali prva cifra je bila oko 21.500kn...i ovo nije bio popust nego su za mene promjenili cjene na racunu...nije bilo 21.500 pa onda 5-6% popusta ili koliko vec nego maticna umjesto 1000kn je bila 900kn...

Elven 20.11.2003. 09:28

Frend je imo post-it na cd-u i papirić mu je ostao u cd-romu. nije se htio zafrkavat s tim, nego je odnio u HG spot (nije imao garanciju, a da i je, to ne spada pod garanciju). i frajer mu je to za pola sata izvadio i nije mu ništa naplatio. tek tolko o HG spotu.

razlo 21.11.2003. 11:27

Kad smo vec kod HGSpota, frend je poslao starog u HGspot po USR interni modem kojeg je bilo u cjeniku na webu (ne pitajte zasto je poslo starog), kad je stari dosao tamo uvalili su mu plasticnu kutiju od USR-a a unutra Motorola modem bez uputstva i drivera. Kaj bi sad oni njemu objasnili da oni tog vise nemaju na skladistu, lakse je uvaliti 70kn jeftiniji modem i to jos bez drivera i icega.

Isus 21.11.2003. 11:31

Joj ja bi tipu bacio tu kutiju u glavu, i zatuko ga s racunom.
Kaj se njihovg servisa tice na www.2crowded.com/forum imate rubriku Nasi ducani pogledajte pod HGspot moja iskustva s njima!Tek toliko Techno Megastore s TERRAlosim servisom!:rambo:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58.