![]() |
nasi trgovci...
dakle kao sto svi znamo nasi trgovci racunalima su svi po redu stoka... mene samo zanima dal se mozda nekima zalomilo pa su normalni i ne zajebavaju narod...?
|
joj opet isto...........
je meni se zalomilo da sam naisao na neke ispravne trgovce |
Ja skoro sve naručujem iz Microline-a tj. od jednog tipa koji kod njih nabavlja i do sad nisam imao problema. Ja nešto naručim dobi sljedeći dan doma. Rikne hard disk sljedeći dan dođe drugi i tako par puta. I još mi su cijene puno manje nego u trgovini jel sve ide preko firme
|
eh pa to je drugo kad ide preko firme,trgovac te odmah gleda drugacije
|
Citiraj:
|
pa kak zasto,nece oni odjebat neku firmu koja im je cest kupac i koji bas nisu zahtjevni.
nego kad im ja dodjem i kazem hocu prije kupnje da pogledam proc da vidim jel mi odgovaraju oznake,i s takvima kao ja popizde:D |
Ne meni je najbolje kad pocinju okretat ocima a onda da ih kaznim jos ih idem zaje***t!
|
Ma Hrvatska je jedan veliki shit
Ovdje se nemože kupiti za male novce jeftina i kvalitetna roba.. a opet nemogu ti prodavači ispuniti svaku tvoju želju.. Ma sve je to koma.. najbolje je kupovat u Bosni :clap: (haha) MADE IN BOSNIA |
U Linksu su OK, i neokrecu ocima, ja sam dosao s kilerom u ruci i reko nadji mi kuciste u koje ovo pase, s tipom sam cuku vremena otvarao, rastavljao gurao probavao, sve da mu velim nemam sad pare...
Tip je rekao nemas beda, tu sam da prodam i da ti pomognem. |
yes, i agree - linkz team r0x0r my b0x0r
|
Citiraj:
radio sam ja sa msanom kad sam firmi slagao komp..istina da kad je cula za kog narucujem da se potrudila posro sam ja za 20.000kn morao kupiti komp s dosta toga sa strane..pa kad sam joj rekao da mi njena konfa ne stane u budjet me je pitala koliki je budzet,popricala s sefom i spustila cijenu na 19.987kn.. istina firma je uzela u tri mjeseca nekih 40 kompova od njih... ali ovi primjeri su jako rijetki..jako jako |
Ja kad sam im nosio matičnu (u Msan) nisam čak ni dugo čekao popravak s tim da je stari napomenuo kako je on projektirao onu njihovu zgradu. I još mu duguju neke pare
|
Citiraj:
|
Svi prodavaci su normalni razlika je samo sto takav slucaj nije s kupcima :rolleyes: :D
|
Da ko oni u HGspotovom skladistu koji baca komponente na stol skenira s 3km udljenosti i onda hiti taj jadni skener na stol...
Pa nij eni cudo da im i najvise umiru kompovi, E stef treba mi disk, DVD, MBO i proc, Joza lovi... E stef pal mi je disk Ma nema beda joza...:rambo: |
Citiraj:
|
Frend je imo post-it na cd-u i papirić mu je ostao u cd-romu. nije se htio zafrkavat s tim, nego je odnio u HG spot (nije imao garanciju, a da i je, to ne spada pod garanciju). i frajer mu je to za pola sata izvadio i nije mu ništa naplatio. tek tolko o HG spotu.
|
Kad smo vec kod HGSpota, frend je poslao starog u HGspot po USR interni modem kojeg je bilo u cjeniku na webu (ne pitajte zasto je poslo starog), kad je stari dosao tamo uvalili su mu plasticnu kutiju od USR-a a unutra Motorola modem bez uputstva i drivera. Kaj bi sad oni njemu objasnili da oni tog vise nemaju na skladistu, lakse je uvaliti 70kn jeftiniji modem i to jos bez drivera i icega.
|
Joj ja bi tipu bacio tu kutiju u glavu, i zatuko ga s racunom.
Kaj se njihovg servisa tice na www.2crowded.com/forum imate rubriku Nasi ducani pogledajte pod HGspot moja iskustva s njima!Tek toliko Techno Megastore s TERRAlosim servisom!:rambo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |