|
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Pozdrav! Nisam siguran al ti je možda proc zaključan,al biš barem mogao dizati fsb. U mom slučaju,imam bartona 2.8+,zaključan je al mogu dizati fsb,imam matičnu od gigabytea i ona ima neke skrivene postavke(pritisnem ctrl+F1 da bi ih dobio) pa potraži malo na netu da li i tvoja ima tako nešto.Vidi ako ti piše šta da je stavljeno na normal pa to stavi na manual pa možda budeš šta mogao... Pozdrav!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
da probaj fsb dignut, tak sam ja dobit ces bar malo,moj je radio na 166 mhz x 11,5 a kad ga stavim na 12 onda mi vrati na 900 mhz(nije mi jasno), pa sam stavio na 200 mhz pa onda mnozio i onda zam ga malo digo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
a nemogu nista dizat vidis da mi je to zatvoreno, zanima me kako da to otvorim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Bojim se da nikak, ta maticna ocito nije za OC. Mozes probat softverski iz Windowsa pomocu Clockgen-a ili Systool-a. Pogledj vise tu: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=52555
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
a gle, ploca je oslabljena verzija A7V8X asusice, znaci kt400 chipset, banana, nema PCI/AGP lock... mozda imas podesavanje fsb-a na jumperima ako neide preko bios, ali onda imas samo na izbor 100/133/166/200, a taj barton nece raditi na 12.5*200 da ga hebes, mislim, mozda bi, ali sa boljim coolerom, povecanim naponom i treba biti fakat dobar stepping ![]() ![]() e da, ovo za moddani bios nije los prijedlog, makar neznam dal ces naci za tu plocu, moddane biose vecinom imaju poznatije ploce za OC ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Nisam ni skuzil ovaj MX na kraju... Definitivno nije za clockanje, ako pocnes dizati FSB rucno, dize ti i slotove, a to je najlaksi naci za skuriti sve u kucistu. Dakle, jedino ako kupis drugu maticnu. Imas u HG-u na aukciji. Ako vec ne mozes naci neku sa nForce 2 chipsetom, onda jedino Via KT880 chipset dolazi u obzir (ima AGP/PCI lock), ostalog se kloni, nije za clockanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
Oglas
|
|