|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
preporuka jeftinijeg coolera za sc.939
frendu sam jučer maknuo ms napajanje iz kompa i stavio fortrona 350w i malo clockao. a64 3000+, E6, na epox 9npa+ultra, 1,5V, sam digao nekih 43%. sa 1800 na 2574mhz (9x286). e sad, box cooler tu gubi dah i počinje se žešče grijat. o buci da ne govorim. raspoloživa cifra je nekih dvjestotinjak kuna pa bacite kakvu preporuku. ja sam gledao Arctic-Cooling Freezer 64 Pro al ga više nema nigdje(178kn u liksu al nije raspoloživ). našao sam u info gami non-pro verziju za nekih 192kn. jel se može on nosit sa tim grijanjem? ak ne, dajte nabacite nešto u tom cjenovnom razredu. s naglaskom na nedostatak buke.
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Katana,freezer 64pro,st,bt,scythe mine... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
NITKOV
|
freezer 64 pro nema ga nigdje katana - 273kn sonic tower - 257kn + vent, evo nas na 300 big typhoon - 298kn scythe mine - 312kn koji dio od dvjestotinjak kuna nisi razumio??? kakav je Thermaltake RUBY ORB?
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ako dodje CoolerMaster Hyper TX AMD u HgShrot, za 146kn nemoj razmisljat, kupi ga. Ja ga imam i prezadovoljan sam. U linksu je isti 219kn!!!! Edit: A mislim da bi ti i jedan zalman bio dovoljan...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Pa dao sam ti pregled trenutno najboljih/isplativijih coolera.Onda uzmi i freezer 64 običan,pa će ti hladiti kao box,samo tiše |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kod mene frizer 64 obavlja posao jako dobro .... tako da usporedbe sa boxom ti nedrze vodu.
![]() |
#10 |
NITKOV
|
kakav je što se tiče buke? znam da ljudi imaju običaj odmah vadit zalmanov vent čim ga kupe i stavljat tiši zamjenski. @ codiac: kakav je nonpro na malo većem kloku od tvog trenutnog. mi smo ovog digli malo više od tvojih 2120.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Yep, razlika izmedju 7000A-Cu i 7000B-Cu je samo u podrsci za sockete tj. koji adapteri dolaze s njima, dok je oznaka Cu ili AlCu razlika u materijalu, logicno vec po samoj oznaci koji je od cega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Freezer non pro je malo slabiji od Pro freezera, najbolje je kupiti obični freezer i na njega nakalemiti jedan 92mm vent recimo glavialtech92mm za 30tak kn. Poboljša hlađenje i uatomatski time smanji buklu. Dobar j efreezr ja sam bio držao E3 na 2,5Ghz na njemu bez ikakvog beda.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Imas katanu u Zoli, dodje 170 kuna (Al-cu). Ja sam je imao i hladi jako dobro. SanDiego 3700 na 3085Mhz je bio na 38 stupnjeva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Uzmi Katanu Al-Cu, ona košta malo manje od 200kn, a dobra je kao freezer pro... Zalman je star više, ne isplati ga se kupovat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() Ja sam bio stavio YS tech 92mm, al je Glacialtech bolji izbor jer ima veći protok.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|