![]() |
preporuka jeftinijeg coolera za sc.939
frendu sam jučer maknuo ms napajanje iz kompa i stavio fortrona 350w i malo clockao. a64 3000+, E6, na epox 9npa+ultra, 1,5V, sam digao nekih 43%. sa 1800 na 2574mhz (9x286). e sad, box cooler tu gubi dah i počinje se žešče grijat. o buci da ne govorim. raspoloživa cifra je nekih dvjestotinjak kuna pa bacite kakvu preporuku. ja sam gledao Arctic-Cooling Freezer 64 Pro al ga više nema nigdje(178kn u liksu al nije raspoloživ). našao sam u info gami non-pro verziju za nekih 192kn. jel se može on nosit sa tim grijanjem? ak ne, dajte nabacite nešto u tom cjenovnom razredu. s naglaskom na nedostatak buke.
|
Katana,freezer 64pro,st,bt,scythe mine...
|
freezer 64 pro nema ga nigdje
katana - 273kn sonic tower - 257kn + vent, evo nas na 300 big typhoon - 298kn scythe mine - 312kn koji dio od dvjestotinjak kuna nisi razumio??? kakav je Thermaltake RUBY ORB? |
Ako dodje CoolerMaster Hyper TX AMD u HgShrot, za 146kn nemoj razmisljat, kupi ga. Ja ga imam i prezadovoljan sam. U linksu je isti 219kn!!!!
Edit: A mislim da bi ti i jedan zalman bio dovoljan... |
hebiga, ovaj u hagešrotu je za intela, a ovaj amdejac u linksu nije dostupan.
mislite da bi ZALMAN CNPS7000B-Cu bio dovoljan? |
Pa dao sam ti pregled trenutno najboljih/isplativijih coolera.Onda uzmi i freezer 64 običan,pa će ti hladiti kao box,samo tiše
|
Citiraj:
|
ja znam koji su trenutno najbolji cooleri. i sam imam sonic towera ali lijepo je navedeno cca 200kn. nisam ja kriv što čovjek nema više.
|
kod mene frizer 64 obavlja posao jako dobro .... tako da usporedbe sa boxom ti nedrze vodu.
|
Citiraj:
@ codiac: kakav je nonpro na malo većem kloku od tvog trenutnog. mi smo ovog digli malo više od tvojih 2120. |
Citiraj:
|
koji je to CNPS7000A? jel to onaj popola aluminij-bakar?
|
Citiraj:
|
Yep, razlika izmedju 7000A-Cu i 7000B-Cu je samo u podrsci za sockete tj. koji adapteri dolaze s njima, dok je oznaka Cu ili AlCu razlika u materijalu, logicno vec po samoj oznaci koji je od cega :D
|
Freezer non pro je malo slabiji od Pro freezera, najbolje je kupiti obični freezer i na njega nakalemiti jedan 92mm vent recimo glavialtech92mm za 30tak kn. Poboljša hlađenje i uatomatski time smanji buklu. Dobar j efreezr ja sam bio držao E3 na 2,5Ghz na njemu bez ikakvog beda.
|
Imas katanu u Zoli, dodje 170 kuna (Al-cu). Ja sam je imao i hladi jako dobro. SanDiego 3700 na 3085Mhz je bio na 38 stupnjeva.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uzmi Katanu Al-Cu, ona košta malo manje od 200kn, a dobra je kao freezer pro...
Zalman je star više, ne isplati ga se kupovat... |
Citiraj:
Ja sam bio stavio YS tech 92mm, al je Glacialtech bolji izbor jer ima veći protok. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:32. |