|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Sjena na Samsung 940N LCD monitoru
Pozdrav ! Kupio sam novi LCD monitor, imam MB Gigabyte M51GM-S2G AM2, integrirana grafička kartica NVIDIA GeForce 6100, sa NVIDIA sajta sam instalirao najnoviji driver i opet imam sjenu, bez obzira koja rezolucija, sjena postoji. Da li je greška u monitoru ili postoji neka caka u postavkama ? Hvala ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Vracaj to odmah nesmije biti nikakve sjene eventualno probaj posuditi neku graficku karticu mada sumnjam da je do nje prije ce biti monitor.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Malo detaljnije opiši... Da li se može uhvatiti screen shotom? Spojio si na D-SUB, jesi li napravio automatsko namještavanje slike na monitoru?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ne kužim kako "uhvatiti screen shotom" ? Spojio sam sa D-SUB, automatsko namještanje slike na monitoru je napravljeno, uvijek isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stisni print screen na tipkovnici, ubaci u neki preglednik/uređivač slika kao što je IrfanView, Paint, Photoshop,... spremi kao JPEG, uploadaj na ImageShack i stavi nam tu link pored thumbnaila.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Samo da javim da sam riješio problem ! LCD je u redu ! Prije LCD-a sam imao klasični monitor i koristio sam uz original i produžni D-SUB kabal. Kada LCD priključim samo s originalnim kablom, bez produžnog, slika je super ! Pozdrav i hvala na pomoći ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
@domy_os Šta bi trebao dobiti ako napravi SS?! Mi nećemo vidjeti sliku koju on vidi na monitoru... (ne uzima se odvde slika)
.: Sapphire ATI Radeon HD 5570 DDR5 PCI-e / Hitachi 1TB / WD Caviar Green 2TB / DVD±RW Samsung SH-S223C / Corsair TX650W / Philips 231E 24" :. .: Windows 7 x64 :. Zadnje izmijenjeno od: zare. 08.12.2006. u 01:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
da, ali ako ju mi vidimo onda nije do monitora, nego do neceg drugog. Softwarea, grafe..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|