![]() |
Sjena na Samsung 940N LCD monitoru
Pozdrav !
Kupio sam novi LCD monitor, imam MB Gigabyte M51GM-S2G AM2, integrirana grafička kartica NVIDIA GeForce 6100, sa NVIDIA sajta sam instalirao najnoviji driver i opet imam sjenu, bez obzira koja rezolucija, sjena postoji. Da li je greška u monitoru ili postoji neka caka u postavkama ? Hvala ! |
Vracaj to odmah nesmije biti nikakve sjene eventualno probaj posuditi neku graficku karticu mada sumnjam da je do nje prije ce biti monitor.
|
Malo detaljnije opiši... Da li se može uhvatiti screen shotom? Spojio si na D-SUB, jesi li napravio automatsko namještavanje slike na monitoru?
|
Ne kužim kako "uhvatiti screen shotom" ? Spojio sam sa D-SUB, automatsko namještanje slike na monitoru je napravljeno, uvijek isto.
|
Stisni print screen na tipkovnici, ubaci u neki preglednik/uređivač slika kao što je IrfanView, Paint, Photoshop,... spremi kao JPEG, uploadaj na ImageShack i stavi nam tu link pored thumbnaila.
|
Samo da javim da sam riješio problem ! LCD je u redu ! Prije LCD-a sam imao klasični monitor i koristio sam uz original i produžni D-SUB kabal. Kada LCD priključim samo s originalnim kablom, bez produžnog, slika je super !
Pozdrav i hvala na pomoći ! |
@domy_os
Šta bi trebao dobiti ako napravi SS?! Mi nećemo vidjeti sliku koju on vidi na monitoru... (ne uzima se odvde slika) |
da, ali ako ju mi vidimo onda nije do monitora, nego do neceg drugog. Softwarea, grafe.....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:14. |